Nu angaja bazat pe emotii, angajeaza organizat

Autor: Charmy

Nu angaja bazat pe emotii, angajeaza organizat, Charmy

Oameni si echipe performante si motivate – auzim des acest lucru, fiind ca un fel de lege nescrisa, dar obligatorie, care se aplica in cariera si in business. A apela la oamenii ale căror rezultate sunt foarte bune in aria in care tu ai nevoie de suport reprezinta un target important.

Vrei oamenii cei mai potriviti pentru compania ta, insa cautarile pot fi uneori de durata si alteori nu duc nicăieri. Cand nu mai vrei să mai pierzi timp si bani, cea mai buna alegere pentru a-ți asigura rezultate reale in scurt timp, este sa apelezi la firme de recrutare, la profesionisti.

De exemplu, daca vrei sa te dezvolti in Capitala, la nivel de companie si echipa, o firma recrutare Bucuresti poate face multe pentru tine. Head Hunting presupunand activitatea prin care se identifica profile potrivite unei anumite pozitii prin cercetare in piata si abordare directa a candidatilor potriviti. Astfel, se poate realiza o lista de interes pentru tine. Tocmai aici intervenind arta de a aborda candidatii potriviti pozitiei cautate.

Rezultate

Cele mai citite articole

Oamenii cei mai potriviti pentru compania pe care doresti sa o dezvolti in Capitala pot fi gasiti pentru tine de catre firma de recrutare din Bucuresti. Bine, te poti intreba de ce nu poti face acest lucru chiar tu? Deoarece nu esti primul caz care ar putea angaja bazat pe emoții de moment! Si nu credem ca vrei sa angajezi pe oricine pentru ca ai neaparata nevoie de un om. Trebuie sa angajezi organizat, constient fiind ca ai nevoie de ce e mai bun si ca vei avea oamenii potriviti, daca apelezi la firma de recrutare potrivita. Rezultatele nu vor intarzia sa apara, iar nevoile business-ului tau vor fi indeplinite.

Știi de ce timpul este cea mai importantă resursă pentru angajat și pentru angajator? Pentru că spre deosebire de bani și de energie, timpul nu mai poate fi recuperat.

De retinut

Ceea ce separă angajații si angajatorii performanti de cei mediocri este modul in care aleg sa foloseasca energia si timpul. A colabora cu firme de resurse umane sau recrutare personal, care pot produce rezultate pentru tine constituie, o investitie financiara initiala. E folositor pentru tine sa retii ca daca angajezi oameni nepotriviti esti nevoit apoi să reangajezi, pierzi bani si timp, cu atat mai mult daca actionezi in Capitala. Cu o firma de recrutare din Bucuresti ai control asupra investitiei tale, stii exact cat investesti si mai ales ce rezultate vrei sa obtii.

In plus, daca ai dificultati legate de Generația Millennials – deja cel mai mare segment din piața muncii, o asemenea firma de recrutare te poate ajuta consistent. Aceasta deoarece o asemenea firma stie cel mai bine ca in 2030 este prevazut ca aceasta generatie va ocupa peste 75% dintre joburile disponibile pe piata. Prin urmare e bine sa pelezi la oameni care chiar stiu care sunt caracteristicile de comportament ale unei generatii.

Unul din beneficiile importante daca alegi sa colaborezi cu o agentie de recrutare fiind si acela ca iti scazi nivelul de stres. Pentru ca stii ca lucrurile functioneaza si astfel te poti concentra pe ceea ce e cu adevarat important pentru tine.

Cele mai citite articole

Articole relevante