1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Nu știi ce daruri să îi faci soacrei tale? Ce zici de cadouri-experiență?

Autor: Charmy
Nu știi ce daruri să îi faci soacrei tale? Ce zici de cadouri-experiență?, Charmy

Îți iubești soția la nebunie, dar nu și pe mama ei, adică pe soacra ta? 

Nu-i nimic, un studiu britanic arată că 64% dintre femeile și bărbații căsătoriți îşi descriu relaţia cu soacra drept „ostilă“, în vreme ce 55% din soacre percep legătura cu nora/ginerele că fiind „incomodă“. 

Socrii sunt tot oameni… doar că sunt oameni care au avantajul de a fi fost lângă persoană pe care o iubeşti cu mult înainte să fi apărut tu în peisaj! Nu strică niciodată să profiţi de fiecare ocazie pentru a le spune cât de mult le apreciezi copilul; apoi cât de recunoscător le eşti lor pentru cum l-au crescut; şi în final faptul că eşti conştient că tu culegi acum fructele muncii şi strădaniei lor. Nici un părinte nu va putea reacţiona altfel decât foarte bine la aşa ceva. 

Adevărul este că dacă reuşeşti să o cucereşti pe soacra ta, îţi va acordă întotdeauna mai mult credit, chiar mai mult decât meriţi. Și pentru că ne dorim să te ajutăm să îi faci o impresie bună, am adunat în acest articol câteva idei de cadou soacră, dar nu orice fel de daruri ci cadourile-experiență, daruri deosebite, experiențe, care înlocuiesc cu succes orice obiect, îl fac pe cel care le primește să se simtă complet absorbit de dar și să se conecteze emoțional cu momentul. Un cadou-experiență poate fi o plimbare cu balonul cu aer cald, o sesiune de echitație sau de tras cu arcul, realizarea unui parfum personalizat sau a unei ciocolate. 

Cele mai citite articole

O poți trimite pe soacra ta la un curs de gătit, alături de un chef renumit sau la un atelier de ciocolată unde să deprindă tainele deserturilor. Sau, că să sporești și mai mult surpriză, poți aduce acasă la ea un salon de lux, într-o experiență de îngrijire de sine – tuns, coafat, machiat și un masaj de 60 de minute. Un veritabil răsfăț. 

Un weekend tradițional în inima naturii cu foc de tabăra, pirostrii și 4×4 off road în Bradetu, pe Valea Valsanului, la aer curat și mâncare la ceaun nu credem că i-ar displăcea – un alt cadou-experiență pe care îl găsești pe sitel experimentează.ro. 

Sigur, dacă îi place aventură, poți încerca să-i oferi în dar o sesiune de TIR sau un zbor cu balonul cu aer cald. 

Din cele peste 500 de experiențe care sunt disponibile pe experimentează.ro, sigur găsești ceva potrivit pentru socrii tăi. Abia așteptăm să ne scrii și să ne spui care e reacția lor. 

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner