Nunta la cort, o petrecere tot mai frecventa

Autor: Charmy

Nunta la cort, o petrecere tot mai frecventa, Charmy

Au aparut si in Romania firme ce ofera servicii de inchiriere corturi, asa se face ca si noi am intrat in randul tarilor in care oamenii utilizeaza asemenea variante de locatii neconventionale pentru desfasurarea unor evenimente speciale din viata lor.

Este bine ca s-a renuntat la prejudecata existenta in urma cu vreo cativa ani conform careia o petrecere la cort nu este una de bun gust.

Probabil ca la inceput solutia petrecerii la cort s-a raspandit mai mult pentru ca locurile clasice pentru evenimente, de tipul restaurantelor, salilor de receptie din cadrul hotelurilor, fie au devenit prea putine comparativ cu solicitarile, fie inchirierea lor necesita  o cheltuiala mult prea mare pentru bugetele unora.

Mai ales in materie de nunta, o petrecere organizata la cort, intr-o locatie inedita, departe de peretii unei sali banale, a ajuns sa fie in prezent o solutie extrem de chic.

Nunta la cort, o petrecere tot mai frecventa, Charmy

Inchirierea este intotdeauna de dorit achizitionarii pur si simplu a unui cort de petreceri, deoarece ocaziile in care este folosit sunt totusi destul de rare in viata unei familii.

Cele mai citite articole


Beneficiile inchirierii unui cort de nunta

Un cort de petrecere se amplaseaza intr-un spatiu deschis, ceea ce inseamna ca invitatii vor avea mai mult loc, mai multa libertate de miscare, nemaifiind ingraditi de cei patru pereti ai unei sali de evenimente clasice.

Cum de regula petrecerea la cort se organizeaza cand vremea este calda (desi exista si varianta de a face nunta la cort iarna!), inseamna ca si mediul inconjurator (pajistea, gradina) va contribui la crearea unei atmosfere cu adevarat speciale, de basm.

Mai ales daca se doreste organizarea unei nunti tematice in mediul rural, inchirierea unui cort de nunta reprezinta o alegere excelenta.

In prezent, exista o multitudine de modele de corturi de party, motiv pentru care, in raport de specificul evenimentului, de numarul de invitati, de stilul nuntii, sfatuindu-va si cu persoanele avizate ce lucreaza in cadrul firmei de inchirieri corturi aleasa, il veti gasi in mod sigur pe acela care este cel mai potrivit pentru petrecerea dvs.

Exista inclusiv corturi de petrecere cu podea sau corturi party care se amplaseaza direct pe gazon, doar cu pereti si acoperis, asa incat petrecaretii sa simta la propriu firele de iarba de sub picioarele lor.

Alt avantaj de a recurge la varianta de a inchiria un cort de nunta, nu de a-l cumpara pur si simplu, este si acela ca o echipa specializata a firmei va fi aceea care o sa il monteze in locatia aleasa de dvs., iar daca doriti, puteti obtine, tot pe baza de inchiriere de la compania respectiva, chiar si mobilierul si decoratiunile necesare, ceea ce va scuteste de alergaturi suplimentare si de cheltuieli importante.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil