O femeie modernă nu are niciodată suficiente genți!

Autor: Charmy

O femeie modernă nu are niciodată suficiente genți!, Charmy

Dacă sunteți colecționară de asemenea articole de marochinărie, cunoașteți deja că există diferite tipuri de genți de mână și de umăr casual, precum și poșete pentru ocazii deosebite. Orice femeie ar vrea ca să își cumpere după voia inimii noi și noi modele.

Fiecare brand are propriile sale oferte de genți, ceea ce face foarte dificilă rezistența unei femei la impulsul de a le cumpăra. E un shopping compulsiv, dar nu se plâng, nu-i așa?

O variantă de achiziții inteligente ar fi magazinul online Zafia, unde doamnele și domnișoarele au ocazia ca să comande asemenea accesorii separat sau, de ce nu, sub formă de seturi genți damă ieftine!

Spre exemplu, un astfel de kit de genți cu 4 piese este format din:

O femeie modernă nu are niciodată suficiente genți!, Charmy

– o geanta mare: 30 x 24 cm;

– o geanta de umăr: 22 x 17 cm;

– un port fard:  17 x 12  cm;

– un port card.

În această perioadă astfel de pachete de accesorii marochinărie sunt la promoție, reduse chiar și cu 100 de lei, deci e o bună idee să le achiziționați rapid, mai ales că și transportul este gratuit.

Orice geantă de umăr de la Zafia, pe care o puteți lua zi cu zi în drumurile dvs. prin oraș se caracterizează printr-o funcționalitate mai presus de orice dubiu.

Gențile mari nu sunt nici ele ignorate, deoarece se potrivesc cu toate necesitățile unei femei moderne. Niciodată o femeie nu consideră o geantă suficient de încăpătoare, nu-i așa?

Genți  Zafia bune pentru toate ocaziile

Dacă vrei o geantă nouă pentru purtare frecventă, trebuie să fie versatilă. În plus, lăsând la o parte partea estetică și moda, este un accesoriu indispensabil la orice ținută casual: de aceea trebuie să fie comodă, adaptată nevoilor dumneavoastră zilnice.

Dacă nu sunteți o colecționară de genți înverșunată, este preferabil ca să investiți într-un model de geantă sau chiar într-un set de genți de calitate, care vă pot însoți pretutindeni. Asigurați-vă că geanta are buzunare interioare: așa o să vă găsiți mai ușor cheile sau telefonul mobil!

Alegeți o geantă cu închidere fermă dacă nu doriți să vă pierdeți lucrurile sau să vă fie ușor furate în metrou. Fermoarul trebuie să fie solid și ușor de utilizat.

Dacă doriți o geantă nouă pe care să o luați la job, probabil că o să vă orientați prioritar către gențile XXL – care au și avantajul suplimentar de a fi acum la modă. Dar aveți grijă: cu cât alegeți o geantă mai mare, cu atât mai mult veți avea tendința să o umpleți (iar spatele și umărul nu vă vor mulțumi pentru asta!).

Având o geantă mică veți lua, vrând-nevrând, doar lucrurile esențiale. (Nu, chiar nu aveți nevoie de trei rujuri și cinci pudre de obraz când mergeți la lucru!)

Ce culoare doriți pentru geanta dvs.?

La alegerea genții de mână sau de umăr, ascultați-vă intuiția în materie coloristică: ați prefera o nuanță închisă, care vă scutește de dureri de cap atunci când vă compuneți ținutele sau mai degrabă una pastelată?  Vreți o combinație ostentativă, sărită din normal, care să adauge energie suplimentară ținutei tale?

Alegeți-vă culorile produselor și în funcție de frecvența cu care vă cumpărați gențile: dacă vă achiziționați în medie doar o geantă pe an, veți dori  probabil ca ea să fie în armonie cu majoritatea outfit-urilor și e bine ca să vă orientați spre culori neutre: negru, bej, gri sau cafeniu (evitați totuși albul, pentru că riscați să o murdăriți după doar una sau două purtări, la câte noxe există în orașele noastre!).

Dacă, pe de altă parte, aveți deja toate elementele de bază ale unui outfit uni și doriți să-l îmbogățiți coloristic, nu ezitați ca să alegeți o geantă multicoloră, contrastantă, care va fi extraordinară și vă va evidenția perfect personalitatea!

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil