O insala VICTOR SLAV pe Bianca Dragusanu? Un SMS trimis in taina DEZVALUIE TOTUL: “Imi pare rau ca suferi. Te…”

Autor: Charmy
O insala VICTOR SLAV pe Bianca Dragusanu? Un SMS trimis in taina DEZVALUIE TOTUL: “Imi pare rau ca suferi. Te…”, Charmy

Se clatina relatia amoruasa dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu? Victor Slav i-ar fi scris Anei Roman, fosta iubita a lui Catalin Cazacu un SMS pe care Bianca l-a interceptat si care au aprins suspiciunile in celebru cuplu.

Dupa despartirea de Catalin Cazacu, Ana Roman a fost prezenta la emisiunea moderata de Victor, pe 14 februarie, de Ziua Indragostitilor. La cateva ore dupa emisiune, mai exact la 3 dimineata, Victor s-a gandit sa ii trimita un mesaj brunetei. Aceasta nu s-a putut abtine si a impartasit mai multor persoane faptul ca Victor Slav a cautat-o.

„Imi pare rau pentru tine ca suferi. Te apreciez, vad cat de mult suferi si cat esti de calma”, este mesajul care ar fi fost primit de la Victor cu care Ana s-a laudat la prietenele ei, scrie cancan.ro.

Cele mai citite articole

Bianca a aflat despre  SMS-ul trimis de iubitul ei.  Victor Slav a explicat insa ca mesajul nu este integral si ca nu a avut intentii ascunse, doar i-a multumit ca a fost in emisiune, asa cum face cu toti invitatii sai.

“Multumim ca ai acceptat sa vii la emisiune. Imi pare rau pentru tine ca suferi. Te apreciez, vad cat de mult suferi si cat esti de calma”, este mesajul complet, pe care Victor Slav i l-a trimis brunetei.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219725.html

Cele mai citite articole

Articole relevante