O vedeta PRO TV paraseste trustul. S-a casatorit in secret cu procurorul care l-a condamnat pe Cioaca in cazul Elodia (FOTO)

Autor: Charmy

Lavinia Petrea va parasi in curand trustul Pro. Frumoasa prezentatoare de stiri este insarcinata cu al treilea copil si urmeaza sa intre in concediu de maternitate.

Lavinia este casatorita cu procurorul Romulus Dan Varga, cel care a participat la condamnarea lui Cristian Cioaca.

Cele mai citite articole

Sotul meu este cunoscut prin munca si proiectele lui, acolo unde trebuie, si sunt foarte mandra de el. Nu l-am ascuns si nu il tin ascuns. Ne-am cunoscut in cadrul unei intalniri informale la Parchetul General. A fost dragoste la prima vedere, dar abia peste cateva luni din acel moment am vorbit din nou, iar revederea a fost si mai tarziu. Chiar cred ca atunci cand doi oameni trebuie sa fie impreuna acest lucru se va intampla. Suntem impreuna de aproape cinci ani, traiti cu intensitate. E bun, calm si cald, ma ajuta foarte mult (cu copiii) si este foarte implicat. (…) Mi se pare fantastic faptul ca poate sa faca toate acestea fara sa isi piarda vreun pic din masculinitatea si farmecul cu care m-a cucerit” , a marturisit Lavinia Petrea, conform unica.ro.

O vedeta PRO TV paraseste trustul. S-a casatorit in secret cu procurorul care l-a condamnat pe Cioaca in cazul Elodia (FOTO), Charmy

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219086.html

Cele mai citite articole

Articole relevante