Oana LIS, devastata de DURERE! A facut ANUNTUL CUTREMURATOR despre Viorel: Merg la BISERICA, dau cu TAMAIE, ma ROG pentru el

Autor: Charmy
Oana LIS, devastata de DURERE! A facut ANUNTUL CUTREMURATOR despre Viorel: Merg la BISERICA, dau cu TAMAIE, ma ROG pentru el, Charmy

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit.
Starea de sanatate a fostului primar al Capitalei e tot mai precara, iar sotia sa, Oana Lis, pare sa nu mai faca fata problemelor.

Cele mai citite articole

„Preferam sa fiu la emisiune cu el chiar daca eram certati, dar trebuie sa ma obisnuiesc cu realitatea. A avut probleme de sanatate, ultimul accident vascular a lasat urme. Nu mai poate vorbi, oboseste daca vorbeste. Ma recunoaste si sunt bucuroasa ca cognitiv e bine. Ii dau tot felul de vitamine si el nici nu mai vrea.
Fac tot ce pot, merg la biserica, dau cu tamaie, ma rog pentru el, fac lucruri pe care nu le faceam inainte. Ma rog sa fiu puternica. El isi doreste o ultima vacanta impreuna. Am fost invitata la ziua unei prietene in Grecia, in Insula Samontraki, dar drumul este lung si daca pateste ceva in masina? Stiu ca oamenii batrani cu afectiuni grave sunt lasati sa zbore, dar si aici e o problema! Daca moare in avion ce ma fac? Inca il iubesc, ii dau din energia mea si el m-a ajutat pe mine”, a povestit intr-o emisiune tv Oana Lis, potrivit dcnews.ro.
 

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-232348.html

Cele mai citite articole

Articole relevante