Oprirea menstruatiei – Metode eficiente temporar

Autor: Charmy

Iti vorbeam in urma cu ceva timp despre diverse metode de a-ti intarzia menstruatia. Daca ai trecut de aceasta faza si te-ai trezit ca menstruatia si-a facut aparitia mai devreme decat te asteptai, nu intra in panica. Exista cateva metode pe care le poti folosi pentru a-ti opri sangerarea pentru cateva ore, suficient cat sa faci o baie in mare, sa mergi in club sau sa faci… sex.

Exista, insa, atat de multe metode foarte bune de a te proteja la menstruatie (tampoanele interne, cupa menstruala, etc.), incat nu ti-as recomanda sa pui in practica aceste „sfaturi babesti” decat daca intr-adevar nu ai nicio alta alternativa mai buna.

1. Gelatina

Cumpara un pliculet de gelatina din comert, dizolva-l intr-un pahar cu apa si bea. Aceasta metoda ar trebui, se pare, sa-ti opreasca menstruatia pentru cel putin 4 ore.

2. Bea zeama de la o lamaie

Stoarce o lamaie intr-un pahar cu apa si bea. Ar trebui ca timp de cateva ore sangerarea sa se opreasca sau cel putin sa scada considerabil din punct de vedere cantitativ.

Cele mai citite articole

3. Ia o cantitate mare de ibuprofen

Incepe sa iei ibuprofen cu o zi inainte de ziua in care iti doresti ca fluxul menstrual sa fie mai redus.

4. Bea alcool

Alcoolul opreste sangerarea pentru cateva ore.

5. Fa o baie

Bea foarte multa apa, apoi fa o baie (cu apa la temperatura camerei) si bea din nou 2-3 pahare de limonada cu lamaie. Menstruatia nu se va opri de tot, dar va fi mult redusa cantitativ.

Cele mai citite articole

Articole relevante