Orgasmul la femei – cum sa ajungi rapid la el

Autor: Charmy

Orgasmul la femei – cum sa ajungi rapid la el, Charmy

Stii deja ca exista mai multe tipuri de orgasm, stii ca femeile ajung, de obicei, la orgasm mult mai greu decat barbatii dar mai stii, insa, si ca orgasmul feminin este semnificativ mai intens si mai complex decat cel al barbatilor. Daca ai avut orgasm cel putin o data, iti vei dori sa il atingi in timpul fiecarui act sexual. Daca nu ai reusit sa ajungi niciodata la orgasm, cu siguranta ca visezi la asta si ai face orice pentru a-l obtine.

Doar ca lucrurile nu sunt chiar atat de complicate. Daca nu ai nicio problema medicala (anatomica sau psihologica) care sa te impiedice sa ai orgasm, tot ce trebuie sa faci este sa fii sigura ca esti cu partenerul potrivit si ca urmezi cateva reguli simple.

Cele mai citite articole

Orgasmul, cheia satisfactiei personale

Ai rabdare!

Nu te grabi sa dai vina pe partenerul tau pentru lipsa de rabdare! Cei mai multi barbati isi doresc la fel de tare ca partenera lor sa ajunga la orgasm si sunt dispusi sa astepte oricat. Gandeste-te, insa, de cate ori ai renuntat la ideea de a mai avea orgasm doar pentru ca ti se parea ca dureaza prea mult, de cate ori ai vrut, „generoasa”, sa-ti scutesti partenerul de „chinul” de a te aduce acolo. Pentru cele mai multe femei excitarea maxima este atinsa abia dupa 45 de minute de preludiu, asa ca nu-ti spune dupa doar 5-10 minute „sigur nu voi avea orgasm, nu mai are sens sa insistam!” Ba insistati, atingeti-va, jucati-va, simtiti-va si bucurati-va de intimitate! Si fii sigura ca partenerul tau se simte bine facand toate acestea.

Cele mai citite articole