Otoplastia reuseste sa corecteze defectele vizibile la nivelul urechilor

Autor: Charmy

Otoplastia reuseste sa corecteze defectele vizibile la nivelul urechilor, Charmy

Operatiile estetice au inceput sa fie din ce in ce mai folosite si la noi, atat pentru corectarea unor defecte care ne pot influenta viata sociala, cat si pentru imbunatatirea aspectului fizic intr-un timp foarte scurt.

Otoplastia este una dintre operatiile care sunt cerute in clinicile de chirurgie estetica, cum este si Soma Clinic, constand in interventia pentru imbunatatirea aspectului estetic al urechilor deformate sau cu dimeniuni prea mari. Prin otoplastie se indreapta urechile, se apropie mai mult de cap, se modeleaza si se reduc marimile pentru a arata cat mai bine.

Cele mai citite articole

Cele mai comune probleme rezolvate cu ajutorul unei otoplastii sunt urechea in forma de cupa, o ureche iesita prea mult pe exterior, urechea de liliac, cu o crestere prea mare pe orizontala, urechea conopida, urechea telefon, urechile foarte mari sau foarte mici, dar si urechea scoica.

Operatia in sine e simpla, se efectueaza sub anestezie locala, medicul va face doar o incizie in spatele urechilor, descoperind usor cartilajul pentru remodelare. Operatia nu dureaza mai mult de 90 de minute si nu are riscuri asociate. Se recomanda ca o otoplastie, realizabila si la clinica cu experienta Soma Clinic, sa fie facuta in copilarie, pana la 10 ani, cand procesul de crestere se opreste, cartilajul e atunci mai maleabil.

Otoplastia reuseste sa corecteze defectele vizibile la nivelul urechilor, Charmy

La adulti aceste operatii sunt posibile fara probleme, mai ales atunci cand se vizeaza recapatarea increderii in sine. Recuperarea e rapida dupa operatie, se poarta doar bandaje compresie pentru cel mult o saptamana. Soma Clinic are medici specialisti cu experienta de peste 10 ani, tehnologie de ultima generatie si cele mai bune metode de interventie pentru o otoplastie realizata in cele mai bune conditii de fiecare data.

In urma unor consultatii se va stabili de comun acord cu pacientii tipul de interventie necerara si rezultatele dorite, pacientii vor primi toate explicatiile necesare pentru a sti la ce sa se astepte. Avand alaturi o echipa dedicata de experti in chirurgie estetica orice otoplastie realizata la Clinica Soma va fi un succes si pacientii vor avea urechi care vor arata foarte bine.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil