Placarea peretilor cu sticla este cea mai moderna metoda de amenajare a locuintei

Autor: Charmy

Placarea peretilor cu sticla este cea mai moderna metoda de amenajare a locuintei, Charmy

O tendinta din ce in ce mai acceptata si preferata de persoanele care vor sa schimbe ceva in locuinta sau biroul lor este reprezentata de serviciile de placare sticla. Placarile cu sticla printata sunt ideale atat in spatii rezidentiale, indeosebi in baie si in bucatarie, cat si in spatii comerciale, in birouri, mall-uri, cabinete, etc. Acest tip de amenajare are numeroase avantaje, printre cele mai importante se numara curatarea usoara, intretinerea versatila, faptul ca nu se pateaza si creeaza o atmosfera de poveste.

Placarea peretilor cu sticla printata ceramic sau emailata ceramic

Placarea peretilor cu sticla printata ceramic gasesc aceasta metoda ca fiind foarte eficienta epntru a crea o suprafata frumoasa, colorata, o suprafata pe care poate fi printata orice imagine dorita, care este usor de intretinut. Prin aceasta metoda pot fi simulate si suprafete naturale precum lemn sau marmura, insa clientii pot folosi si imagini creative pentru a genera un mediu unic. Placarea peretilor cu sticla este ideal atat pentru bai si bucatarii, cat si pentru zone comerciale.

Pe de alta parte, placarea cu sticla emailata ceramic este utila in folosirea zilnica, sticla este usor de curatat si reprezinta o solutie foarte comoda pentru placarea peretilor. Este recomandata de specialisti in holuri, bucatarii si bai, pentru spatiile publice cu trafic crescut sau cu fatade ventilate de exterior. Unul din cele mai mari avantaje este acela ca placarea cu sticla emailata poate fi realizata in orice varianta de culoare, generand ideea de spatiu mare, elegant si curat.

Cele mai citite articole

Avantajele placarii peretilor cu sticla

Sticla folosita la placarea peretilor este securizata termic, este rezistenta, se curata foarte simplu, clientii beneficiind de mentenanta facila si o curatenie de vis. Se recomanda simpla pulverizare a solutiilor de curatat sticla, dupa care peretii se sterg cu o carpa curata, ramanand o suprafata curata si lucioasa.

Totodata, blaturile de bucatarie din sticla care este rezistenta la zgarieturi sunt solutii recomandate pentru bucatarie iar perpendicular pe blatul de lucru, se poate imbraca peretele in sticla, completand imaginea unei bucatarii moderne, complet utilate.

Un alt avantaj al placarilor cu sticla colorata este acela ca isi pastreaza caracteristicile de-a lungul chiar a zeci de ani iar jocul de culori genereaza ideea unui design modern. Din punct de vedere estetic, placarea cu sticla colorata poate fi creata folosind orice imagine de rezolutie inalta. Pe langa aspectul estetic, exista si aspectul practic, o baie sau o bucatarie placata cu sticla fiind mult mai usor de curatat de urme de pete, de stropi, mult mai igienica si mai eleganta.

Placarea peretilor cu sticla pentru spatii comerciale

Aceasta metoda, a placarii peretilor cu sticla este ideala si pentru spatiile comerciale, cum ar fi cladirile de birouri, cabinetele medicale, stomatologice, bucatariile profesionale, micile restaurante, mall-urile, hotelurile, pensiunile, iar lista poate continua. Important este ca oamenii sa inteleaga importanta acestei noi metode de amenajare interioara si sa o accepte atat din punct de vedere estetic, cat si practic.

Cele mai citite articole