Platformele masive si tocurile groase, printre revenirile spectaculoase in moda noului sezon

Autor: Charmy

Platformele masive si tocurile groase, printre revenirile spectaculoase in moda noului sezon, Charmy

Chiar daca nu facem parte din categoria celor care urmeaza cu fidelitate fiecare tendinta a modei, straduindu-se permanent sa se alinieze in coordonatele  trasate de marii creatori si designeri, cu siguranta ne dorim sa stim, macar in linii mari, ce se poarta in actualul sezon, astfel incat sa nu facem gafe majore in materie de tinute vestimentare si sa reusim de fiecare data, prin combinatiile facute, creionarea unei aparitii agreabile si adecvate contextului respectiv.

Dar, asa cum este stiut, niciodata casele de moda si marile branduri nu vor reusi si nici nu isi vor propune ca noile lor colectii sa contina elemente sinonime cu ale celorlalti competitori, fiecare venind cu notele lor de originalitate si care, evident,  se vor transforma in tendintele unui nou sezon. De aici si multitudinea de trenduri si tot felul de tipare, unele cu adevarat inovative, altele reprezentand reveniri sau reinterpretari ale unor elemente care au facut legea in moda in urma cu mai multi ani. Dar, de fiecare data, se disting totusi cateva elemente comune, care se regasesc in mai multe colectii de top, iar printre acestea un loc special in topul revenirilor in materie de incaltaminte il au in acest sezon tocurile groase, precum si platformele, in special cel voluminoase, care te duc direct cu gandul la moda anilor ”90, cand predomina incaltamintea de acest tip, o adevarata bucurie pentru reprezentantele sexului frumos mai putin inalte, care castigau astfel centimetri in plus in inaltime.

Astfel, fie ca este vorba despre ghete de dama ieftine sau exclusiviste, bocanci, botine sau cizme, un toc gros sau o platforma masiva la aceste modele va asigura incadrarea in tendintele modei actuale, odata cu confortul si comoditatea oferite de acest tip de incaltaminte. Dar asta nu inseamna ca actualul sezon nu iti acorda in continuare o multitudine de alternative. Pentru ca raman in voga multe alte variante pe care probabil le preferati, incat veti putea alege si purta cu placere  in  lunile de sezon rece pe care le mai avem de infruntat cizme, ghete, bocanci, botine cu toc inalt, subtire, tip stiletto, cu toc inalt si platforma, cu talpa joasa, cu tocuri mici, discrete, cu talpa ortopedica, modele incadrate intr-o diversitate de stiluri, precum clasic, rock, military, cu sireturi, franjuri, ciucuri, fermoare, catarame sau barete.

Cele mai citite articole

Articole relevante