Pomohaci A LOVIT DIN NOU: Unde a fost surprins fostul preot. L-am „gasit” in timp ce…

Autor: Charmy
Pomohaci A LOVIT DIN NOU: Unde a fost surprins fostul preot. L-am „gasit” in timp ce…, Charmy

Recent, cantaretul Cristian Pomohaci, care a fost exclus din randul clericilor, a fost surprins intr-o ipostaza uluitoare.

Mai exact, in urma cu cateva zile, fostul preot a fost fotografiat pe Aeroportul din Frankfurt, de catre unul dintre cititorii Cancan.

Cu toate ca a fost caterisit barbatul nu pare sa fi renuntat la vesmintele preotesti, purtandu-le chiar in ziua in care a fost zarit.

Cele mai citite articole

De asemenea, cel care  l-a „gasit” a marturisit faptul ca fostul preot se afla in compania unuia dintre tinerii care, in urma cu ceva timp, il acuza de pedofilie

„Pe cine am vazut azi in aeroport in Frankfurt… Nu am putut sa fac o poza mai buna …Mi-a fost frica de Politie… Popa (…) era alaturi de un tanar pe care l-am vazut undeva la TV… Culmea este ca acest tanar il acuza (…)”, a fost mesajul transmis.

In ciuda acuzatiilor grave la adresa lui, Cristian Pomohaci este in continuare sustinut de fanii sai, care merg la concerte pentru a-l urmari. Exclus din Biserica, Pomohaci sustine des concerte de muzica populara si a ajuns unul dintre interpretii genului cel mai bine platiti. Pomohaci concureaza cu celebrii Nicolae Furdui-Iancu si Dumitru Farcas in privinta onorariilor pe care le incaseaza.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-223216.html

Cele mai citite articole

Articole relevante