Poți combina bijuteriile din aur și argint? Iată câteva sfaturi utile

Autor: Charmy

Poți combina bijuteriile din aur și argint? Iată câteva sfaturi utile, Charmy

Până nu de mult, exista o regulă conform căreia trebuia evitată combinația de aur și argint, în ceea ce privește bijuteriile. Odată cu noile trenduri, însă, din ce în ce mai multe femei aleg să poarte aur și argint în același timp, ca accesorii pentru diverse ținute. Sunt combinațiile aur-argint ideale pentru accesorizare sau trebuie să le eviți și astăzi? Află răspunsurile de care ai nevoie din rândurile ce urmează!

Combină bijuterii de aur cu bijuterii din argint de același fel

Deși combinarea bijuteriilor din aur și argint pare simplă, adevărul este că trebuie să știi să le mixezi corect, astfel încât să accesorizezi fiecare ținută corespunzător. De aceea, este esențial să ții cont de câteva trucuri utile, astfel încât să creezi ținute elegante. Primul truc constă în combinarea bijuteriilor din aur și argint de același fel. De pildă, poți combina inele de aur și argint cu același model, pentru a crea o ținută cu adevărat șic. Găsești inele de argint pe metaphora.ro, care se potrivesc de minune cu inele de aur în același stil. Totodată, poți purta un colier format din mai multe lănțișoare de argint și aur. O altă idee pe care ți-o recomandăm este purtarea mai multor brățări diferite, pe aceeași mână. Te poți îndrepta și către alegerea inelelor de argint, pe care să le combini cu lănțișoarele de aur. Această combinație simplă te ajută să creezi o armonie stilistică, ideală pentru orice tip de ținută.

Nu combina bijuteriile din aur sau argint cu ținute în aceeași culoare

Chiar dacă bijuteriile din aur și argint pot fi purtate împreună, sunt și câteva combinații pe care este indicat să le eviți. Astfel, este recomandat să nu combini o rochie aurie cu bijuterii masive din aur sau ținute argintii cu bijuterii din argint, deoarece acestea nu sunt în armonie din punct de vedere vizual. Pentru a evita această combinație, cel mai bine este să folosești bijuterii din argint, pe care să le porți alături de un outfit auriu. De asemenea, ține cont că bijuteriile din argint trebuie să fie discrete, pentru a nu crea o ținută încărcată.

Ponturi utile pentru purtarea bijuteriilor din aur și argint

Dacă deții mai multe accesorii de aur și argint, însă nu știi dacă acestea pot fi ușor de combinat, evită mixul și îndreaptă-te către alegerea unui singur metal, care să-ți pună în valoare outfitul. De asemenea, este foarte important ca inelele pe care le porți să fie confecționate din același material precum ceasul. De exemplu, dacă acesta este argintiu, orientează-te la inele argintii sau cu inele din aur alb. În plus, dacă nu vrei să riști, combină două accesorii din metale diferite aflate la distanță unul de celălalt. Astfel, evită să porți cercei din aur și lănțișoare din argint: optează, în schimb, pentru cercei din aur și brățări din argint.

Mixul dintre bijuteriile de aur și argint îți oferă un aspect modern și cool și îți evidențiază creativitatea în modă. Alege cele mai frumoase bijuterii din argint de la metaphora.ro și combină-le cu accesorii discrete din aur, pentru un look neconvențional și stylish!

Articole relevante

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!