Prima reactie a lui Salman Khan dupa ce a fost CONDAMNAT pentru UCIDERE. Sute de fani i-au SCANDAT numele in fata casei. Iulia Vantur, DEVASTATA (VIDEO)

Autor: Charmy

Starul bollywoodian Salman Khan (iubitul Iuliei Vantur) a avut o prima reactie dupa ce a fost eliberat pe cautiune in urma condamnarii sale la cinci ani de inchisoare pentru uciderea unor antilope dintr-o specie protejata, fapt petrecut in urma cu 20 de ani. Sute de fani i-au scandat numele in fata tribunalului si la resedinta sa din Mumbai.
Salman Khan, care a petrecut doua nopti dupa gratii inainte de a fi eliberat pe cautiune, le-a multumit fanilor pentru sustinere, scrie India Today.

Sambata, zeci de persoane i-au scandat numele in fata tribunalului, dupa anuntul eliberarii, si alte sute de fani si jurnalisti l-au asteptat in fata resedintei sale din Mumbai.

Lacrimi de recunostinta. Pentru toate persoanele dragi care imi sunt alaturi si care nu si-au pierdut niciodata speranta. Va multumesc pentru sprijinul si dragostea voastra. Dumnezeu sa va binecuvanteze“, le-a transmis actorul celor peste 32 de milioane de fani care il urmaresc pe Twitter.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Iubitul Iuliei Vantur a negat ca a impuscat mortal cele doua antilope cu coarne spiralate intr-o excursie din 1998, in Rajasthan, sustinand ca e victima unei inscenari.

 

Dupa ce a fost condamnat la cinci ani de inchisoare si a fost arestat, un judecator l-a eliberat pe Khan in schimbul unei cautiuni in valoare de 100.000 de rupii indiene, echivalentul a vreo 800 de dolari…

Actorul nu poate parasi India fara permisiunea instantei.

Cele mai citite articole

Nu este prima confruntare a carismaticul actor cu justitia indiana. In 2015, Khan a obtinut in apel achitare rasunatoare in procesul in care a fost acuzat ca a strivit cu masina o persoana fara adapost, in 2002, in Mumbai, si a fugit de la locul accidentului.

In ciuda acestor probleme cu justitia, popularitatea starului bollywoodian nu este afectata si cel mai recent film al sãu, „Tiger Zinda Hai“, a obtinut incasari de 85 de milioane de dolari la nivel mondial. 

Prima reactie a lui Salman Khan dupa ce a fost CONDAMNAT pentru UCIDERE. Sute de fani i-au SCANDAT numele in fata casei. Iulia Vantur, DEVASTATA (VIDEO), Charmy

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219015.html

Cele mai citite articole