1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Principalele motive pentru a alege o rochie lunga la evenimentele importante

Autor: Charmy

Principalele motive pentru a alege o rochie lunga la evenimentele importante, Charmy

Din ce in ce mai multe femei se afla intr-un adevarat impas atunci cand sunt invitate la un dineu, la o cina mai pretentioasa sau la o petrecere de nunta sau de botez, deoarece nu stiu cu ce sa se imbrace.

Daca evenimentul este cu adevarat pretentios, se impune o tinuta formata din rochie lunga, sandale sau pantofi si o poseta eleganta. Alegerea unei rochii lungi este cea mai buna varianta pentru a atrage privirile in mod pozitiv si admirativ, indiferent de eveniment.

La ce evenimente te poti prezenta cu o rochie lunga?

Rochiile lungi nu sunt facute pentru orice tip de eveniment. Exista rochii lungi de zi si de seara. Cele de zi pot fi purtate in mai multe conditii, atat pe strada, cat si pe plaja, in zilele toride de vara, la o intalnire cu prietenii sau chiar la birou.

Rochiile lungi de seara nu pot fi purtate la orice eveniment. Este nevoie de un eveniment cu fast pentru ca femeile sa se poata prezenta in rochie lunga. La o nunta, spre exemplu, nasa, soacra mica sau soacra mare, domnisoarele de onoare, precum si invitatele pot purta rochii lungi, in diferite culori si cu diferite croieli, astfel incat sa se potriveasca formei corpului.

Cele mai citite articole

De asemenea, la o petrecere de botez sau chiar la o petrecere corporate, doamnele si domnisoarele se pot prezenta in rochii lungi. Vara, rochiile lungi si vaporoase sunt o alegere potrivita pentru femeile care vor sa iasa in evidenta si, totodata, sa se simta confortabil.

Cert este ca o rochie lunga cu o crapatura sexi pe picior poate reprezenta un mod foarte indraznet in care femeile sa se afiseze la un eveniment de gala. Rochiile lungi se pot asorta cu accesorii de lux sau delicate, in functie de eveniment.

Ce avantaje ofera rochia lunga si cum o alegi?

In primul rand, rochia lunga trebuie sa ofere avantajul de a scoate in evidenta toate atuurile de care dispun femeile, sa le ascunda defectele si sa la sublinieze calitatile. Rochiile lungi cu imprimeuri delicate sunt recomandate femeilor mici de statura, impreuna cu o pereche de sandale sau de pantofi cu toc, care vor alungi trupul si il vor subtia.

De asemenea, pentru a alege o rochie lunga de seara, femeile trebuie sa se hotarasca asupra unei culori care sa fie potrivita atat cu evenimentul, cat si cu culoarea pielii si a parului, dar sa ia in considerare si culoarea preferata a celei care o va purta.

Rochiile lungi cu aplicatii colorate si cu lungime asimetrica sunt acceptate in cazul unui dress code specific, dar sunt excelente si rochiile cu lungimi simetrice, rochiile de tip sirena, rochiile confectionate exclusiv din dantela sau din alte materiale, cu sau fara imprimeuri. Texturile fluide sunt confortabile, insa foarte potrivite pentru petrecereile cu un dress code festiv.

In functie de forma corpului, femeile trebuie sa se orienteze spre alegerea rochiei lungi perfecte. Doamnele cu corpul in forma de para trebuie sa aleaga rochii lungi care le evidentiaza partea superioara. Femeile cu silueta in forma de triunghi inversat trebuie sa ia in calcul crearea volumului in partea inferioara a corpului, pentru a echilibra imaginea afisata. Corpul in forma de clepsidra necesita o rochie lunga care sa evidentieze talia si care poate fi mulata si poate avea accesorii diverse.

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner