PRINTESA DIANA a ascuns un SECRET TERIBIL: El este cantaretul CELEBRU cu care s-a iubit! NIMENI nu se astepta la asta

Autor: Charmy
PRINTESA DIANA a ascuns un SECRET TERIBIL: El este cantaretul CELEBRU cu care s-a iubit! NIMENI nu se astepta la asta, Charmy

Zvonuri bomba potrivit carora ccantaretul Bryan Adams a avut o relatie cu printesa Diana au explodat in presa britanica. Mai mult, fostul majordom al Dianei, Paul Burrell, declara recent ca obisnuia sa-l ajute pe cantaret sa se furiseze in Palatul Kensington, la Lady Di.

Si o fosta iubita a lui Bryan Adams, Cecilie Thomsen, a declarat ca acesta a avut o aventura cu ”printesa inimilor”. ”Stiam ca Diana a avut o aventura cu Bryan”, a declarat ea, potrivit Libertatea.

Cele mai citite articole

”Bryan il stia pe Paul Burrell foarte bine. Paul facea parte din anturajul apropiat al lui Bryan. El este si cel care i-a facut cunostinta lui Bryan cu Diana”, a mai declarat aceasta. ”Relatia mea cu Bryan a fost una cu suisuri si coborasuri, iar aventura lui Bryan cu Diana cu siguranta nu a facut-o mai usoara”, a mai spus Cecile.

De altfel, in 1984 Bryan a lansat o melodie numita ”Diana”, unde se pare ca marturiseste dragostea pentru printesa. ”Prima oara cand te-am vazut erai pe coperta unei reviste. Apoi, ai aparut pe ecranul televizorului meu. Stiam ca trebuia sa fii a mea. Ziua in care te-ai casatorit cu el – Aproape ca mi-am pierdut mintile” – acestea sunt doar cateva dintre versurile din piesa ”Diana”.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-229867.html

Cele mai citite articole

Articole relevante