Punctul G la barbati – localizare

Autor: Charmy

Punctul G la barbati – localizare, Charmy

Daca despre punctul G la femei se vorbeste intensiv si toata lumea il cauta cu perseverenta, destul de putini oameni stiu ca exista si un punct G al barbatilor. De ce este oarecum un subiect tabu? Va spunem imediat!

In primul rand, este important de spus faptul ca „punctul G” la barbati este o terminologie imprumutata, semnificand pur si simplu un punct al corpului care, stimulat corespunzator, poate starni orgasme explozive. Punctul G, in cazul barbatilor, este de fapt prostata, o glanda de marimea unei nuci situata imediat sub vezica urinara. Spuneam ca acest subiect este oarecum tabu din cauza faptului ca stimularea punctului G la barbati se face cel mai bine… prin anus. E adevarat ca din ce in ce mai mult barbati reusesc sa scape de sentimentele homofobe si sa se lase prada placerii sexuale, indiferent in ce forma vine ea, insa inainte de a incerca sa faci asta acasa, asigura-te ca partenerul tau este cu adevarat pregatit sa experimenteze acest gen de stimulare.

Cele mai citite articole

Stimulare soft a punctului G la barbati

Daca vrei sa testezi teoria punctului G la barbati, insa partenerul tau nu e sub nicio forma de acord cu penetrarea, poti incerca urmatoarea metoda. In timpul sexului („normal” sau oral), pune doua degete pe zona dintre testicule si anus – prostata este situata chiar sub degetele tale, in interiorul corpului, deci daca presezi aceasta zona ii stimulezi punctul G. Prezeaza zona intr-un ritm constant (cam o pulsatie pe secunda) pana ce partenerul tau are orgasm.

Punctul G la barbati – localizare, Charmy

O forma mult mai intensa de stimulare consta in introducerea unui deget – fie al lui sau al tau – in anus. La aproximativ 5 cm de la intrare, pe partea dinspre abdomen, vei simti o „galma”; aceasta este prostata. Odata ce ai descoperit-o, maseaz-o incet cu degetul, apoi din ce in ce mai repede, pana ce partenerul tau ajunge la orgasm.

Odata ce partenerul tau a inteles ca penetrarea anala nu are nimic de-a face cu orientarea sa sexuala si ca este doar o parte dintr-un joc sexual, puteti sa experimentati impreuna cu diverse jucarii sexuale pe care le gasiti usor in sexshopuri si care sunt special create pentru a le oferi placere barbatilor prin stimularea punctului G. Iar daca abia incepeti sa experimentati, nu uitati sa aveti multa rabdare, sa fiti atenti unul la nevoile si dorintele celuilalti si… sa folositi mult lubrifiant.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil