1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Puteti gasi cele mai noi smartphone-uri la cele mai bune preturi!

Autor: Charmy
Puteti gasi cele mai noi smartphone-uri la cele mai bune preturi!, Charmy

De departe, în ziua de astăzi smartphone-ul este unul dintre cele mai comune și importante dispozitive pe care le folosim în rutina noastră de zi cu zi. 

În prezent, utilizatorii de telefoane mobile inteligente doresc că dispozitivele lor să cuprindă un număr tot mai mare de funcții si să fie dotate cu tehnologii de ultimă generație.

Pe piață există extrem de multe modele de smartphone-uri, de la cele mai accesibile care pot costa doar câteva sute de lei și până la cele mai scumpe care costă mii de lei. Un smartphone reprezintă o investiție care nu se poate realiza în fiecare zi, ceea ce înseamnă că trebuie să fiți siguri de alegere atunci atunci când faceți o astfel de achiziție. Este astfel important să optați pentru un telefon mobil care se potrivește nevoilor dumneavoastră, dar și bugetului pe care îl aveți disponibil.

Fie că sunteți în căutarea unui telefon de buget sau a unui telefon de top, profesioniștii de la Quickmobile vă pot ajuta astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie.  

An de an sunt lansate sute de modele de telefoane mobile inteligente din toate categoriile, ceea ce înseamnă că alegerea unui astfel de dispozitiv nu a fost niciodată mai ușoară. 

SAMSUNG Galaxy M22 Dual Sim este un exemplu recent lansat și care este disponibil la un preț foarte avantajos,bun smartphone care face parte din categoria acelor telefoane accesibile dar care oferă suficient de multe facilitați, astfel încât să vă puteți duce la bun sfârșit toate activitățile. 

Cele mai citite articole

Pe Quickmobile.ro, SAMSUNG Galaxy M22 Dual Sim este disponibil acum la reducere si este bine de menționat și faptul că, dacă veți achiziționa acest produs cu cardul bancar, veți primi un cadou gratuit la alegere la plasarea comenzii.

Dacă vă doriți un telefon mobil inteligent generos că dimensiuni dar accesibil ca preț, Galaxy M22 Dual Sim este răspunsul, având un display Super AMOLED suficient de mare, cu o diagonală de 6.4 inch și cu o rezoluție de 720 x 1600 pixeli. 

Și pentru că în momentul în care se decide achiziționarea unui smartphone, camera foto/video reprezintă un criteriu foarte important pentru orice persoană, chiar și pentru acei oameni cu pretenții foarte mici, Samsung Galaxy M22 Dual Sim cu siguranță va face față și va depăși multe așteptări pentru un telefon din aceasta zona de preț. Sistemul principal de camere foto este unul Quad și este impariti astfel: o cameră de 48 MP cu f/2.0, wide, o cameră ultrawide la 123˚ de 8 MP și cu f/2.2, o cameră macro de 2 MP cu f/2.4, dar și un senzor pentru adâncime de 2 MP cu f/2.4. Pe partea de video, putem realiza clipuri la 1080 p cu 30 de cadre pe secundă. Camera frontală este de 13 MP cu f/2.2 wide care de asemenea poate realiza filmări la 1080 p tot cu 30 de cadre pe secundă.

Pe partea de performanțe, Samsung Galaxy M22 Dual Sim, stă destul de bine având un chipset Mediatek MT6769V/CU Helio G80 la 12 nm, un CPU Octa-Core (2×2.0 GHz Cortex-A75 & 6×1.8 GHz Cortex-A55) și GPU Mali-G52 MC2. În plus, memoria RAM este de 6 GB iar memoria ROM este de 128 GB, mai mult decât suficientă pentru a nu avea neapărat nevoie și de un card SD pentru a suplimenta capacitatea de stocare. 

Un alt criteriu foarte important de care se ține cont foarte mult atunci când este ales un anumit tip de smartphone, este bateria. În cazul lui Galaxy M22 Dual Sim cu siguranță nu se va pune problema de a rămâne fără batarie atunci când aveți cea mai mare nevoie, device-ul fiind dotat cu un acumulator de 5000 mAh care se poate încarca rapid cu până la 18W. Totuși, nu este acel smartphone care vă va obliga să purtați încărcătorul la îndemăna pe parcursul unei zile, capacitatea bateriei fiind mai mult decât suficientă pentru a rezista unei utilizări zilnice peste medie. 

Pe lângă Galaxy M22 Dual Sim, în categoria noutati Quickmobile puteți descoperi o gamă extrem de variată de smartphone-uri cat și alte electronice care v-ar putea interesa, precum: mouse-uri, tablete, proiectoare inteligente, huse și carcase de protecție, laptop-uri, stabilizatoare și lista poate continua. 

Acestea fiind spuse sunteți invitați să accesați Quickmobile.ro și cu siguranță veți putea găsi și achiziționa device-urile potrivite nevoilor dumneavoastră. 

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner