Caini jucausi

Autor: Charmy
Rasa de caine Bichon Maltese
Rasa de caine Pudeli de jucarie si pitici
Rasa de caine Ciobanesc german

Cand ai un copil si suficient spatiu de joaca, cu siguranta cauti si cele mai jucause rase de caini. Daca esti in cautarea unui caine jucaus, ar trebui sa ai in vedere ca temperamentul sa nu fie violent, ci mai degraba docil si vioi.

De asemenea, este extrem de importanta si varsta cainelui – atunci cand imbatraneste, un caine nu mai este atat de jucaus.

Pudelul este o rasa de caini jucausa, prietenoasa, care se intelege minunat cu toti membrii familiei, dar mai ales cu cei mici. Si pentru ca este o rasa care se adapteaza extrem de bine, ingrijirea lui nu impune nici prea mult timp si nici efort.

O alta rasa de caini jucausi este si Bichon-ul. Sunt vioi si extrem de isteti, partenerul ideal pentru copilul tau, doar ca au nevoie de ingrijire zilnica si periere. Si Ciobanescul German este o rasa de caine jucausa, foarte loiala si protectoare, care sa se ocupe cu distractia celui mic.

Cu totii ne-o amintim pe Lassie, din film. Ei bine, rasa Collie este una dintre cele mai jucause, foarte rabdatoare, docila si atenta cu copii. La fel de bun este si un Beagle. Desi este un caine jucaus mai expansiv, plin de energie si chef de distractie, cu un copil face o echipa excelenta. Si, pe final, cum am putea sa uitam de Golden Retriever? Retrieverul este un caine foarte activ, docil si jucaus, care adora copiii, este foarte loial si prietenos.