1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

RAZBOI in familia Dolanescu! Ionut isi atac dur fratele: E o NULITATE! Replica USTURATOARE a lui Dragos

Autor: Charmy
RAZBOI in familia Dolanescu! Ionut isi atac dur fratele: E o NULITATE! Replica USTURATOARE a lui Dragos, Charmy

Razboiul dintre fratii Dolanescu continua, desi procesul pentru succesiunea averii tatalui lor, regretatul Ion Dolanescu, s-a incheiat in urma cu un an.
Recent, Ionut a avut o reactie de respingere la adresa fratelui mai mic, atunci cand a fost intrebat ce parere are despre cariera de politician a lui Dragos, in Costa Rica.

„Poate sa ajunga si presedinte in Costa Rica, n-am nevoie de el, tot o nulitate este! Caracterul lui e acelasi. Tata a fost si el parlamentar, iar lumea il tine minte tot ca pe un interpret de muzica populara, nu ca pe un politician (n.r. Ion Dolanescu a fost deputat in legislatura 2000-2004)”, a declarat, pentru click.ro, Ionut Dolanescu.

Cele mai citite articole

In replica, Dragos tine sa-i aminteasca lui Ionut ca si el a incercat sa faca o cariera in politica, dar nu prea i-a iesit, din pricina unei gafe, pe care a facut-o in plina conferinta de presa (in 2008, Ionut Dolanescu s-a inscris in Partidul Verde). 
”Se vede ca il roade foarte tare invidia. Si caracterul lui a ramas acelasi, din cate observ! Nulitate? Lasa, ca e el o mare valoare! Are putine cuvinte in vocabular”, a afirmat Dragos Dolanescu.

El mai spune ca n-a dorit sa traiasca pe spatele si pe numele parintilor sai. 
„In Costa Rica, numele tatalui meu nu spune nimic. Dimpotriva, oamenii puteau sa ma taxeze. Cum ar fi eu, sa vin in Romania cu numele mamei mele, Valenciano, si sa cer voturi? Cati m-ar fi votat? In Costa Rica am luat-o de la zero, am fondat de unul singur un partid politic. Prefer sa-mi cladesc singur un nume. Pentru mine ar fi fost mai usor sa traiesc in Romania si sa fiu baiatul lui tata si sa fi trait o viata mult mai lejera si mai linistita, dar am vrut sa-mi fac singur un drum pentru mine si pentru familia mea, nu sa fiu in umbra parintilor. Spre deosebire de Ionut, eu am reusit sa fac aici ceva, fara sa fiu baiatul mamei sau al tatalui. Sa fim sinceri, daca el nu era fiul lui Ion Dolanescu si al Mariei Ciobanu, cine credeti ca il baga in seama? As fi fost curios ce facea daca era un tanar artist, care o lua de la inceput si nu purta numele celebru al parintilor. Probabil ca trebuia sa fie un mare talent ca sa reuseasca si chiar sa munceasca pentru un nume in muzica, dar a avut noroc. S-a nascut cu un nume celebru, dar o sa fie toata viata in umbra lui tata, chiar daca el nu mai este printre noi. Insa, daca cumva in viitor o sa sufere de lipsa de popularitate, eu cu mare placere o sa-mi fac poza cu el”, mai afirma Dragos, ironic.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-232243.html

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner