Relatiile si facebook: cum iti poate afecta reteaua de socializare relatia cu partenerul?

Autor: Charmy

Relatiile si facebook: cum iti poate afecta reteaua de socializare relatia cu partenerul?, Charmy

Retelele de socializare precum Facebook si Twitter au schimbat importanta multor lucruri din viata oamenilor. Poti sa postezi si sa impartasesti continutul care iti place cu alte persoane sau socializa. Daca esti casatorita sau intr-o relatie, trebuie sa aiba grija de activitatile tale online. Ar trebui sa fi constienta de faptul ca un cuplu divorteaza si se desparte din cauza unor relatii nepotrivite care incepe neintentionat pe Facebook. Daca sunteti o pereche fericita si doriti sa ramaneti la fel pentru tot restul vietii, trebuie sa urmati cateva sfaturi.

1. Nu utiliza un id fals pe Facebook

Unele persoane isi fac un id fals, pentru a pastra propriul cont curat, iar dupa cel fals au activitate. Daca te afli printre acele persoane, ar fi bine sa renunti la contul fals si sa incerci sa fi loaiala partenerului tau. E o impresie falsa ca partenerul tau nu va afla niciodata despre id-urile false pe care le ai, astfel de lucruri nu se pot ascunde pentru mult timp.

2. Elimina din persoanele care ar putea sa ii faca rau relatiei tale

E mai bine sa stergi anumite persoane din lista de prieteni care ar putea fi o amenintare pentru relatia sau casnicia voastra, desi la inceput poate iti va fi putin mai greu sa ii scoti din lista.

3. Opriti fiind prea Confidential

O relatie buna se bazeaza pe incredere si intelegere cu partenerul tau. Daca ai de gand sa te casatoresti in curand sau daca esti deja casatorita, atunci este bine sa nu fi prea confidentiala cu el. Daca incerci sa fi mai confidentiala, atunci este un indiciu ca incerci sa ascunzi ceva de partenerul tau. Deci, ar fi bine sa va impartasiti parolele de la conturile de facebook. Nu incercati sa ascundeti anumite imagini sau posturi ca acest lucru ar putea crea dubii si afecta relatia voastra.

Cele mai citite articole

4. Nu ascunde starea relatiei

Daca ascunzi starea relatiei tale si o faci vizibila doar pentru tine, chiar daca esti intr-o relatie de ani de zile si, in curand o sa te logodesti sau casatoreti, atunci ce e rau sa ascunzi acest lucru de prietenii tai? De ce sa ascunzi de alte persoane?

5. Incarcati imagini

Nu este neaparat nevoie sa umpli intregul cont de imagini cu partenerul tau, dar daca adaugi cateva nu este o mare problema. Astfel de eforturi din partea ta ii va arata ca nu iti este rusine sa pui imagini publice cu el. Apropo, ai grija de tine, nu ar trebui sa postezi fotografii intime sau personale pentru ca mai tarziu, s-ar putea sa va faca rau.

6. Ai grija de activitatea de pe facebook

Pe facebook totul este vizibil, indiferent ce lucruri ai facut in trecut, ce comentarii ai dat, caror persoane ai dat like, etc. Sotul sau partenerul tau le poate vedea pe toate.

7. Petrece mai putin timp pe Twitter sau Facebook

Cel mai bun sfat este sa-ti petreci mai putin timp pe Facebook, de fapt foloseste acest timp cu partenerul tau. Pierderea timpului pe retelele de socializare va dauna relatiei tale.

Cele mai citite articole

Articole relevante