Reteta de sangria cu ananas, simplu de preparat

Autor: Charmy

Reteta de sangria cu ananas, simplu de preparat, Charmy

De cand am descoperit sangria, vara a devenit anotimpul meu preferat. Ce poate fi mai placut decat sa petreci o seara de vara alaturi de cativa buni prieteni si o carafa de sangria cu gheata?

Reteta aceasta de sangria cu ananas are foarte putin alcool, astfel incat daca nu obisnuiti sa beti alcool prea des veti adora rezultatul.

Daca doriti o versiune cu o cantitate mai ridicata de alcool, tot ce trebuie sa faceti este sa reduceti cantitatea de apa minerala si sa dublati cantitatea de rom.

Ingrediente:

Reteta de sangria cu ananas, simplu de preparat, Charmy

750 ml vin alb (mie imi place muscatul dulce) 300 gr ananas (eu am folosit proaspat dar putem sa folosim si din compot) 1 portocala 1 lamaie 50 ml rom 1/2 litru de apa minerala optional miere de albine

Cele mai citite articole

Ustensile

Carafa tocator si cutit

Turnam vinul intr-un vas incapator, feliem portocala si lamaia si adaugam feliile storcandu-le putin, astfel incat vinul sa se combine cu sucul fructelor.

Taiem ananasul cubulete si il adaugam in vin. Dam amestecul la frigider pentru minim 2 ore (putem sa il lasam chiar toata noaptea).

Inainte sa servim sangria adaugam apa minerala, romul si putina miere de albine daca vrem sa fie mai dulce. In vasul din care vom servi sangria vom adauga multa gheata.

Pentru o experienta delicioasa, paharul de sangria va fi insotit de muzica buna si prieteni apropiati.

 

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil