Rochii de mireasa de ales in functie de locatia unde are loc petrecerea de nunta

Autor: Charmy

Rochii de mireasa de ales in functie de locatia unde are loc petrecerea de nunta, Charmy

Nunta poate avea loc intr-o multitudine de locuri, de la castel pana la o plaja, poate intr-un habar stilizat. Ca mireasa trebuie sa fii pregatita pentru aceste locuri si sa iti adaptezi tinuta, rochia de mireasa la locatia unde se va desfasura petrecerea de nunta.

Specialistii in domeniu au si cateva sfaturi pentru miresele care isi doresc sa poarte rochia potrivita pentru locul unde vor merge. De pilda daca avem o nunta la castel, conac, adica o nunta mai deosebita vom avea nevoie de rochii de mireasa cu elemente pretioase, mai sofisticate, lucrate cu atentie, lungi si ample care sa scoata in evidenta feminintatea, dar sa fie si foarte elegante.

Cele mai citite articole

Accesoriile trebuie sa fie cat mai multe si tot din materiale cat mai scumpe. Trecand la cealalta extrema, daca avem petreceri de nunta pe plaja, atunci vom purta rochii fluide din gama larga de rochii de mireasa pe care o gasim in online. Ideea este sa avem o cromatica care e adaptata elementelor din jurul nostru, cat mai apropiata de culoarea nisipului, sa spunem.

Acceorizarea e importanta si aici, avem nevoie de bratari de tot felul, sandale cu toc, dar se poate si fara incaltaminte. Rochiile nu trebuie sa fie foarte lungi si trena nu atat de voluminoasa pentru a nu incomoda miscarea. Nunta care se desfasoara vara, poate langa piscina, in gradina merge de minune cu rochii romantice din gama larga de rochii de mireasa din online.

Rochii de mireasa de ales in functie de locatia unde are loc petrecerea de nunta, Charmy

Rochiile scurte si cele in linie A sunt cele mai potrivite pentru acest loc, detaliile florale si volanele, diverse volumetrii fiind integrate neaparat in tinuta ta. Locatiile rustice cer accente boeme cu siguranta. Traditionalul se impaca bine cu rochiile cu insertii de dantela, umerii cazuti, salopete diafane.

Accesorizarea nu este obligatorie aici si trebuie sa fie minimalista. Locurile neconventionale vin la pachet cu rochii de mireasa neconventionale, desigur, stilul trebuie sa fie inedit, asimetriile sunt la ele acasa, la fel si aplicatiile excentrice, cat mai uau! Ideea este sa impresionezi prin orice aparitie, prin orice elemente are rochia de mireasa pe care o vei purta la petrecerea nonconformista si ea.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil