Rucsacul urban pentru femei, accesoriu deopotrivă util și elegant

Autor: Charmy

Rucsacul urban pentru femei, accesoriu deopotrivă util și elegant, Charmy

Viața urbană îi determină pe oameni să trăiască într-un ritm din ce în ce mai accelerat. Iar viteza presupune automat și un plus de comoditate. Chiar și accesoriile trebuie să fie simple, confortabile și funcționale în egală măsură. Mai ales cele purtate de către doamne și domnișoare. Ce ziceți de un rucsac damă, spre exemplu?

Nu e de mirare că, venind ca răspuns la solicitările doamnelor și domnișoarelor, designerii au început ca să propună rucsacuri urbane tot mai creativ realizate.

Rucsacul pentru femei nu este în niciun caz doar un banal sac de cărat diverse obiecte zilnic la școală, job sau un accesoriu practic de mers la cumpărături, mai nou a intrat cu forță pe podiumurile de modă internaționale, înglobându-se în outfit-uri extrem de cool, unele dintre acestea chiar foarte stilate.

Ce haine se poartă cu un rucsac urban?

Un astfel de accesoriu cool, rucsacul de oraș, nu va completa doar o ținută anume, ci va fi și un bun tovarăș în drumurile scurte efectuate de o femeie în cursul unei zile, mai ales de o tânără. Poate fi luat fără probleme oriunde: la liceu, la facultate, la birou, la shopping, la o întâlnire cu prietenele cele mai apropiate.

Creatorii au imaginat inclusiv seturi întregi de accesorii (ce fac familia rucsacurilor urbane), produse ce pot fi purtate împreună ori separat.

Avantajul principal al modernului accesoriu de cărat obiecte uzuale este versatilitatea sa.Arată excelent cu blugi sau o rochie casual, dar și cu o ținută elegantă, trebuie doar să alegeți un model de rucsac potrivit. Oferta este suficient de vastă, mai ales în magazinele online, pentru a vă găsi produsele de acest gen ce se mulează diferitelor ocazii.

În cazul în care stilul dvs. preferat este unul rebel, care include blugi, o jachetă de piele și tricou simplu, un rucsac de damă decorat cu ținte și catarame metalice, fermoare  aurii sau argintii, este o alegere foarte bună.

Doamnele și domnișoarele care preferă stilul clasic se pot orienta spre acele rucsacuri urbane speciale, ce au curele reglabile și se pot purta după dorință, atât ca un rucsac obișnuit, cât și ca o geantă de umăr. Dacă modelele sunt relativ simplu decorate și în nuanțe plăcute de marouri și bejuri ar fi extrem de adaptabile la numeroase ținute. De multe ori se pot achiziționa chiar seturi care să includă un rucsac, o poșetă și un suport de carduri.

Dacă vrei să porți un rucsac de oraș în chip actual, poți găsi și alte accesorii pe care să le asortezi cu el: o curea, un ceas, o brățară, un pandantiv de piele și/sau metal.

Tinerele cărora le plac rucsacurile urbane cu imprimeuri puternice sau cu imaginea vreunui personaj pe care îl adoră, ar trebui să fie atente ca ținuta pe care o adoptă să nu provoace un bruiaj vizual: ar merge foarte bine un outfit în culori neutre (spre exemplu: un tricou alb, niște  pantaloni strâmți din denim și sandale în aceeași culoare albe).

Cum se păstrează un rucsac de oraș?

Dacă ați cumpărat un rucsac pe care îl veți purta doar sporadic, se ridică problema depozitării sale.

În primul rând, rucsacul, pentru a-i evita deformarea, este bine ca să-l umpleți cu niște hârtie de ambalaj (nu cu ziare, pentru ca să nu iasă cerneala tipografică pe căptușeală).

Îndepărtarea murdăriei de pe rucsacul urban

Dacă rucsacul din piele are nevoie de a fi curățat, utilizați un tampon de bumbac înmuiat în lapte. După îndepărtarea cu atenție a murdăriei, uscați imediat produsul.

Rucsacurile textile pot fi pur și simplu spălate, desigur, dacă nu există imprimeuri vopsite care ies în apă. Pentru persoane fizice creative, magazinele cu produse pentru hobby-uri oferă diferite rucsacuri, dar și elemente pentru a le putea decora după dorință, inclusiv seturi de culori pentru în și cânepă.

Ar trebui să cumpărați un rucsac urban ca să fiți la modă?

Cumpărarea sau nu a unui rucsac este decizia fiecărei doamne sau domnișoare și va lua această decizie doar dacă simte cu adevărat.

Dacă a optat pentru o astfel de achiziție, cel mai bine este să caute pe internet. Magazinele online au rucsacuri de damă pentru oraș deosebit de frumoase, deci sigur va găsi măcar unul pe gustul său.

Cele mai citite articole

Articole relevante