S-a terminat: Cu cine este INLOCUITA Bianca Dragusanu! Fostilor nici nu le mai pasa de ea…

Autor: Charmy
S-a terminat: Cu cine este INLOCUITA Bianca Dragusanu! Fostilor nici nu le mai pasa de ea…, Charmy

Iata ca nu e de ajuns sa fii frumoasa, blonda si pe val! Dupa nici un an, Bianca Dragusanu paraseste emisiunea ”Te vreau langa mine”, pe care o prezenta la Kanal D, iar potrivit Click!  Andreea Mantea are mari sanse sa ii ia locul.

A avut rating si a reusit sa se descurce la emisiunea de la Kanal D, pe care a preluat-o in septembrie 2017 de la Gabriela Cristea, intrata in concediu de maternitate. Bianca Dragusanu (36 de ani) le-a intrat la inima sefilor turci, insa iata ca nimeni nu este de neinlocuit.

Pe 31 iulie, reprezentantii postului au confirmat ca noul sezon nu va mai fi prezentat de Bianca, varianta oficiala fiind aceea ca blondina vrea sa se dedice mai mult fiicei ei, Sofia Natalia, care luna viitoare va implini 2 anisori.

Cele mai citite articole

Pe de alta parte, sunt voci care spun ca sefii ar fi decis sa o inlocuiasca pe Bianca, iar preferata pentru emisunea ”Te vreau langa mine” este tot o vedeta de la Kanal D, Andreea Mantea (31 de ani), ramasa fara emisiunea de noapte, “Wowbiz”, pe care o prezenta cu Victor Slav.

S-a terminat: Cu cine este INLOCUITA Bianca Dragusanu! Fostilor nici nu le mai pasa de ea…, Charmy

Mantea e in carti pentru noul post. 90 la suta va urma sa prezinte «Te vreau langa mine». Mai este o luna pana va incepe emisunea, asa ca vom vedea daca turcii se razgandesc”, a declarat o sursa din televiziune.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-234767.html

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil