Sase trucuri simple pe care le folosesc sotiile perfecte! Toti barbatii isi doresc numarul 5! Tu faci toate aceste lucruri?

Autor: Charmy
Sase trucuri simple pe care le folosesc sotiile perfecte! Toti barbatii isi doresc numarul 5! Tu faci toate aceste lucruri?, Charmy

Esti sau vrei sa devii o sotie perfecta?

Iata cateva trucuri care te vor transforma in femeia ideala. Tu faci aceste lucruri?

1. Fii onesta. 

Sinceritatea este foarte importanta intr-o relatie si daca vei fi sincera partenerul tau va aprecia enorm. Este necesar sa fii tot timpul sincera cu sotul tau. Daca il vei minti, chiar si in legatura cu cel mai nesemnificativ lucru, nu va mai avea incredere in tine pe viitor.

2. Fii grijulie. 

Toti barbatii vor sa aiba o sotie grijulie pentru ca isi aduc aminte de mama lor. Trebuie sa ii arati partenerului tau ca iti pasa de el si sa fii acolo cand este bolnav, stresat, ocupat, dar si atunci cand este bine.

3. Fii loiala. 

Loialitatea este necesara in orice relatie, fie ca este vorba despre una de amicitie, fie despre o casnicie. Trebuie sa fii mereu fidela. Daca vrei sa fii o sotie perfecta sau cel putin sa te apropi de perfectiune, trebuie sa fii loiala.

Cele mai citite articole

4. Fii intima cu partenerul tau. 

Intimitatea joaca un rol extrem de important in casnicie. Este vorba despre momentele romantice care va leaga atat de mult. 

5. Spune-i ce te deranjeaza si asculta-l. 

Comunicarea este elementara pentru o casnicie sanatoasa si fericita. Ori de cate ori te deranjeaza sau te supara ceva, spune-i, fie ca este vorba despre el sau despre colegii de la munca.

Atunci cand vrea el sa-ti spuna ce are pe suflet, asculta-l. In primul rand, partenerii trebuie sa fie cei mai buni prieteni, apoi sa fie iubiti sau soti.

6. Ajuta-l si sustine-l.

Ajuta-l in orice face. Daca poti sa-l ajuti pentru a-si realiza un vis, nu sta cu mainile in san. Iar daca chiar nu poti sa-l ajuti, sustine-l cat de mult poti. uneori, sfaturile din partea persoanei iubite sunt cele care ne ambitioneaza si ne dau putere sa mergem mai departe.
 

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219070.html

Cele mai citite articole

Articole relevante