SCANDAL in trupa IRIS: Minculescu pierde dreptul de a folosi aceasta marca

Autor: Charmy

SCANDAL in trupa IRIS: Minculescu pierde dreptul de a folosi aceasta marca

SCANDAL in trupa IRIS: Minculescu pierde dreptul de a folosi aceasta marca, Charmy

Numele Iris se afla acum in centrul unei dispute legale dintre tobosarul Nelu Dumitrescu si trei fosti membri ai grupului, Cristi Minculescu, Doru Borobeica si Valter Popa, care activau sub aceeasi titulatura.

Procesul abia a inceput, iar un verdict ar putea fi dat in doi ani.

Cele mai citite articole

Astfel, Cristi Minculescu, Doru Borobeica si Valter Popa au transmis, intr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook intitulata „Iris Oficial”, in care folosesc un limbaj calomnios la adresa lui Nelu Dumitrescu, ca raman „Nationala de Rock a Romaniei” pana ce un verdict in cazul dreptului de folosire a titulaturii Iris va fi dat.

„Intrebati-ne «Cine suntem» si va vor raspunde cei 120.000 de oameni prezenti sambata in Piata Palatului din Iasi care au strigat ”Iris” si care nu pot fi impiedicati sa o faca doar pentru ca un individ a inhatat, miseleste, o marca ce este, deloc intamplator, coloana sonora a amintirilor pentru 3 generatii. Nu putem sa le spunem prietenilor sa nu ne strige pe nume, Iris, doar pentru ca un decrepit se crede curatorul marcii ce ne-a fost atat de mult timp ”familie”, noua, tuturor”, este inceputul mesajului publicat marti pe Facebook, scrie Digi24.ro.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-225690.html

Cele mai citite articole

Articole relevante