SCANDAL la varful PNL! Se clatina scaunul lui LUDOVIC ORBAN! Important lider cere Congres Extraordinar

Autor: Charmy
SCANDAL la varful PNL! Se clatina scaunul lui LUDOVIC ORBAN! Important lider cere Congres Extraordinar, Charmy

Liderul PNL Ilfov, Marian Petrache a solicitat luni, in BEx, ca la Consiliul National din 4 august sa fie convocat Congresul extraordinar. El a precizat ca la Congres cei care l-au ales pe Ludovic Orban la sefia partidului sa isi reafirme sprijinul fata de acesta.

„Pentru clarificarea doctrinala (am cerut congres-n.r). Au fost o gramada de fuziuni si trebuie ca fiecare membru al PNL sa se simta ca acasa, sa nu se simta nimeni exclus pentru ca nimeni nu e exclus din PNL si sa nu mai aiba loc intalniri de acest fel. PNL are astazi o oportunitate extraordinara fata de publicul de pe dreapta, trebuie doar sa ii ofere, nu poate sa primeasca fara sa ofere ceva. Nu eu hotarasc daca e Ludovic Orban in frunte sau e altcineva, in partid sunt foarte multi oameni care au acest drept sa voteze. Au spus ca avem Consiliu National si decizia o iau membrii in Consiliul National, daca vor sa faca Congres bine, daca nu, asta e. Sper a nu ramanem mereu la discutiile de la colturi, imi doresc din tot sufetul si sa ne orientam cu fata spre publicul nostru”, a afirmat Marian Petrache, dupa sedinta Biroul Executiv al PNL, scrie mediafax.

Cele mai citite articole

Presedintele PNL a mai spus ca nu a cerut sa fie supusa la vot solicitarea sa de a fi convocat un Congres, dar ca cei care l-au sustinut si l-au ales pentru functia de presedinte al PNL si care sunt in proportie de 80% ar trebui sa isi reafirme sprijinul intr-un nou Congres extraordinar.

„Nu am cerut vot, nu a fost supusa la vot. Am spus un punct de vedere in interior, nu pot sa dezbat problemele interne ale partidului, nu e corect. Eu cred si sunt convins ca sunteti de acord cu mine, boala lunga, moarte sigura, sunt voci in partid, Ludovic Orban a fost ales cu 80% din cei care au participat la acel Congres. In mod normal cei care l-au sustinut trebuie sa isi reafirme sprijinul fata de Ludovic Orban, pentru ca, daca erau asa de corecti nu avea loc acea intalnire. Daca va uitati la activitatea mea, niciodata nu o sa vedeti ceva contrar PNL, ma doare cand vad dispute in spatiul public care nu au nicio legatura cu ceea ce ar fi trebuit sa facem. Partidul ar trebui sa se uite spre cei care ii dau votul, nu in interiorul lui”, a adaugat liderul liberal de la Ilfov.

SCANDAL la varful PNL! Se clatina scaunul lui LUDOVIC ORBAN! Important lider cere Congres Extraordinar, Charmy

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-233446.html

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil