1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

SCANDAL MONSTRU IN SHOWBIZ! Sotul unei cunoscute interprete de muzica populara este acuzat ca face AVANSURI altei cantarete (FOTO)

Autor: Charmy

La nici o luna dupa nunta, sotul Nicoletei Voica, in varsta de 62 de ani, este acuzat ca are o slabiciune pentru alta interpreta, Alina Stancu. Mai mult, aceste ii trimite Alinei mesaje din anul 2015.

Alina Stancu sustine ca este hartuita de Alin Bagiu, pe retelele de socializare, ba chiar a  facut publice si mesajele pe care acesta i le-a trimis, si in care el ii spune, noaptea, cand Nicoleta Voica doarme, cat ii este de draga, ca e o scumpa si ca are o slabiciune pentru ea.

”Dragi colegi de cantec si prieteni, va aduc din nou in fata acest personaj care se pare ca mi-a subestimat inteligenta in dimineata acestei zile! Acest obsedat pe nume Alin Cristian (Nucu )Bagiu ma agaseaza cu fel de fel de mesaje, facandu-mi avansuri inca din perioada cand era cu fosta lui sotie! Bunul nostru simt are o limita, impreuna cu sotul meu Dani am decis sa nu dam curs discutiilor, insa, se pare ca rabdarea noastra a atins apogeul! Acest barbat proaspat insurat, care pozeaza in barbatul fericit si implinit se pare ca are slabiciuni pentru alte femei, altele decat femeia lui, lucru dezonorant si rusinos pentru cea care ii sta alaturi! Din pacate ti-ai gresit omul cu care sa faci astfel de lucruri, casnicia mea se bazeaza pe incredere si din pacate pentru tine, noi suntem un cuplu solid, care nu are verigi slabe si nu lasa loc de interpretari de nici un fel! Sa iti fie rusine! Esti un om bolnav, sper ca macar faptul ca postez aceste mesaje sa te rusineze, pentru ca noua ne este rusine de rusinea ta! Mentionez faptul ca discutia pe care o vedeti a avut loc intre sotul meu si acest individ, el crezand de fapt ca sunt eu! M-ai subestimat, nerusinatule! Bolnavule!”, a scris interpreta de muzica populara.

Cateva ore mai tarziu, Alina a mai publicat un mesaj.

”In dimineata acestei zile am postat pentru prima data discutia dintre sotul meu Dani si individul acesta Alin Cristian (Nucu) Bagiu, dupa, am fost contacta de «Nicoleta Voica» sub identitatea careia se ascundea acest individ, rugandu-ma sa sterg postarea si vorbind cu mine in numele ei! Dupa discutiile avute am hotarat sa sterg postarea, insa se pare ca doamna Nicoleta nici macar nu stie ce se intampla, ma gandesc ca Facebook-ul nu ii este chiar asa la indemana cum a lasat sa para! Este strigator la cer, ce minte diabolica si bolnava se ascunde in acest om!”, a adaugat ea, conform Click.ro.

Cele mai citite articole

Va reamintim ca, Nicoleta Voica si Alin Bagiu s-au casatorit pe 22 iunie 2018, cantareata fiind la a patra casnicie.

SCANDAL MONSTRU IN SHOWBIZ! Sotul unei cunoscute interprete de muzica populara este acuzat ca face AVANSURI altei cantarete (FOTO), Charmy

Nicoleta Voica si Alin Bagiu

SCANDAL MONSTRU IN SHOWBIZ! Sotul unei cunoscute interprete de muzica populara este acuzat ca face AVANSURI altei cantarete (FOTO), Charmy

Alina si Dani Stancu

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-232607.html

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner