Scandal urias intre PREOTI, dupa moartea lui Andrei Gheorghe! „Macelul mediatic” se muta in INSTANTA

Autor: Charmy
Scandal urias intre PREOTI, dupa moartea lui Andrei Gheorghe! „Macelul mediatic” se muta in INSTANTA, Charmy

Este scandal urias intre fetele bisericesti dupa moartea lui Andrei Gheorghe.

Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. Preotul care a tinut o slujba la incinerarea lui Gheorghe a anuntat ca vrea sa-l dea in judecata pe parintele Visarion Alexa, dar apoi s-a razgandit.

Adrian Singurov s-a aratat jignit de declaratiile lui Visarion Alexa si a anuntat ca a discutat cu avocatii sai: 

”A vorbi in numele BOR inseamna ca ai o binecuvantare de la chiriahul locului, in cazul preotilor din Bucuresti doar de la PF Patriarh Daniel. E o diferenta intre opinia personala si punctul de vedere oficial al Patriarhiei. Parintele Visarion Alexa nu a avut niciodata girul Patriarhiei Romane, de aceea avocatii nostri se vor indrepta strict impotriva domniei sale”, a scris Singurov, pe Facebook.

Cele mai citite articole

Totul dupa ce Alexa a contestat calitatea lui Singurov la incinerarea lui Andrei Gheorghe, aminteste Kanal D. 

”Domnul acesta care a oficiat slujba lui Andrei Gheorghe nu este preotul nostru, este clandestin. Nu stiu ce cauta acolo preotul bisericii ruse. Nu apartine Moscovei”, a spus parintele Alexa.

Pana la urma, Adrian Singurov a renuntat la actiunea in justitie, care ar fi declansat ”un macel mediatic si multe victime nevinovate colaterale”, dupa cum sustine chiar el.

”Ierarhii nostri, apoi credinciosii si prietenii au insistat sa aplanam conflictul cu chihuahua Visarion. Adevarul este ca la un asemenea demers judiciar ar fi iesit un macel mediatic si multe victime nevinovate colaterale. Din pacate, pentru Visarion exista o justitie divina care intervine automat in momentul in care se declina cea umana”, a explicat preotul Singurov.
 

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-218433.html

Cele mai citite articole

Articole relevante