Scandalul momentului la EXATLON: Incredibil ce au facut concurentii pentru BANI! Abia acum s-a AFLAT tot! Fanii sunt in stare de SOC

Autor: Charmy
Scandalul momentului la EXATLON: Incredibil ce au facut concurentii pentru BANI! Abia acum s-a AFLAT tot! Fanii sunt in stare de SOC, Charmy

Concursul Exatlon Romania, difuzat de Kanal D, s-a bucurat de mare succes la public. Acum s-a aflat cu ce sume au fost platiti membrii celor doua echipe de la Exatlon Romania.

Astfel, Claudia Pavel, Cream, care a facut parte din echipa Faimosilor, ar fi incasat o suma de 7.000 de euro pe saptamana, adica in jur de 28.000 de euro pentru cele patru saptamani in care a fost in concurs, scrie libertatea.ro.

Cele mai citite articole

Conform sursei citate, spre deosebire de Faimosi, care au venit acasa cu zeci de mii de euro, cei din echipa Razboinicilor au incasat mai putini bani. La inceput, fiecare dintre ei ar fi primit 700 de lei pe saptamana, insa sumele s-au marit la 1.500 de lei, iar spre final, cand show-ul a avut audiente enorme, fiecare Razboinic ar fi primit cate 2.000 de lei saptamanal.

„Contractele sunt confidentiale, sumele au fost negociabile, si fiecare si-a discutat propriul contract, in functie de perioada petrecuta in Republica Dominicana”, au declarat surse din cadrul Kanal D.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-231193.html

Cele mai citite articole

Articole relevante