Sfaturi utile pentru a selecta corect o hala pentru afacerea ta

Autor: Charmy
Sfaturi utile pentru a selecta corect o hala pentru afacerea ta, Charmy

In momentul in care ai decis sa cauti spatii industriale Brasov sau in orice alt oras, recomandarea noastra este sa iei in calcul cateva aspecte asa cum sunt cele de mai jos pentru a determina daca noul spatiu iti este potrivit.

Reglementari specifice zonei

Daca esti interesat sa gasesti depozitul de inchiriat in interiorul orasului, trebuie sa te asiguri ca reglementarile din zona permit. Inainte de a semna contractul de inchiriere, ia in considerare acest lucru daca vrei sa utilizezi spatiul pentru scopuri specifice. Este posibil sa te gandesti ca atunci cand cauti hala de inchiriat Bucuresti o vei avea in mijlocul orasului, insa acest lucru nu este corect si nici admis.

Spatiul util este important atunci cand se inchiriaza o hala

Retine ca, uneori, calculul in metri patrati al unui depozit include spatiu care nu este utilizabil. Asadar, unii proprietari calculeaza aria unui depozit in afara cladirii, in loc de spatiul interior. Tine cont de acest lucru, deoarece vei folosi spatiul din interiorul depozitului. Asigura-te ca stii cum isi fac proprietarii calculele si ce include acest aspect. Acesta este, de asemenea, un factor foarte important de luat in considerare atunci cand se inchiriaza spatiul dintr-o hala.

Electricitate suficienta

Daca inchiriezi spatiu de depozit in scopuri speciale si ai nevoie de cantitati substantiale de energie electrica, asigura-te ca acel depozit le ofera inainte de a semna contractul de inchiriere. Asadar, poti aduce un electrician pentru a evalua amperajul disponibil in depozit. Acest lucru este important de facut inainte de inchiria si trebuie sa stii daca spatiul tau de depozitare are suficienta energie electrica pentru nevoile tale.

Sfaturi utile pentru a selecta corect o hala pentru afacerea ta, Charmy

Limitari de incarcare a podelei

Cele mai citite articole

Daca trebuie sa depozitezi marfuri sau echipamente grele in spatiul depozitului, gandeste-te la cat poate suporta podeaua depozitului fara a fi deteriorata. Poti cere aceste informatii proprietarului inainte de a inchiria.

Optiuni de extindere

Asigura-te ca te poti extinde inainte de a semna contractul de inchiriere. Intreaba  proprietarul despre asta. Daca ai un plan de extindere deja, ar trebui sa stii daca ai spatiu si permisiuni pentru a face acest lucru.

Inaltimea tavanului

Intreaba proprietarul despre cat de inalte sunt tavanele. Daca marfurile tale au nevoie de mai mult spatiu si ai un plan de stivuire a produselor sau echipamentelor, vrei sa stii cat de sus poti ajunge. Este important sa iei in considerare daca ai echipament mare si inalt. Asigura-te ca stii acest lucru inainte de a inchiria spatiul din depozit  sau din hala pentru a nu avea surprize neplacute. 

Tine cont de sfaturile de mai sus si cu siguranta vei gasi hala potrivita pentru tine. In plus, poti alatura halei si un spatiu de depozitare, astfel incat sa te asiguri ca vei putea obtine cele mai bune rezultate in activitatea ta.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil