1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Simbolul iubirii infinite – verigheta

Autor: Charmy

Simbolul iubirii infinite – verigheta, Charmy

Odata cu gasirea sufletului pereche si cu primirea unui raspuns afirmativ la cea mai importanta intrebare din viata fiecarui om, vine momentul in care, impreuna cu partenera sau partenerul sa cautati verighete la comanda care sa fie pe placul vostru si care sa fie cea mai buna dovada a dragostei existente intre voi, fiind denumite de multi un simbol al iubirii infinite.

Pentru prima oara, verighetele au aparut in secolul I d.Hr si erau confectionate din fier, pentru a inlocui ierburile ce se foloseau pentru fabricarea verighetelor in Egiptul antic. Daruirea de inele din metale pretioase in cadrul unei ceremonii de nunta a aparut in anul 860 d.Hr, atunci cand Papa Nicolae I a cerut mirelui sa dovedeasca puterea de sustinere a familiei.

Verighetele se poarta pe al patrulea deget de la mana stanga, deoarece se spune ca pe aici trece o vena ce duce direct la inima, numita Vena Amoris sau se mai spune ca acest deget corespunde Soarelui, adica este o realitate ca cele doua persoane ce poarta verighetele sunt capabile sa formeze o pereche, datorita metalului din care sunt confectionate verighetele, aurul, care este un  simbol al Soarelui. In acest mod este confirmata ipoteza de mai sus.

Verigheta este astfel una dintre cele mai importante achizitii pe  viata, aceasta ducand peste ani dovada dragostei si emotiile de la inceput si a ramas cu siguranta bijuteria cea mai indragita de cuplurile din intreaga lume.

Un inel de logodna  este o dovada a legaturii dintre oameni si era oferit femeii pentru a i se garanta ca barbatul se va casatori cu ea, simbolizand de fapt angajamentul pe care acesta l-a luat. Verigheta poate fi aleasa si prin prisma potrivirii cu inelul de logodna, putandu-le achizitiona pe ambele din acelasi magazin.

Putem spune despre verigheta ca este un simbol international ce a fost preluat de toate popoarele, in jurul ei existand astazi tot felul de superstitii.

Fiind un simbol al uniunii eterne intre doi oameni, verigheta nu ar trebui data niciodata jos de pe deget, dar in cazuri absolut necesare, aceasta poate fi purtata pe un lantisor la gat.

Daca nu va puteti hotari asupra unui anumit model sau daca aveti deja stabilit felul in care doriti sa arate verighetele, aveti posibilitatea de a le comanda, ducand astfel la niste piese unicat, iar daca alegi un model de verigheta cu diamant, trebuie sa stii ca sunt preferatele oricarei femei, se asorteaza cu orice tinuta si ofera un aspect deosebit mainii.

   

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner