SIMONA GHERGHE a vorbit in PREMIERA despre BOALA NEMILOASA: “S-a taiat totul, dintr-o data! Am plans…”

Autor: Charmy
SIMONA GHERGHE a vorbit in PREMIERA despre BOALA NEMILOASA: “S-a taiat totul, dintr-o data! Am plans…”, Charmy

Prezentatoarea de la Acces Direct a vorbit despre problemele de sanatate! Simona Gherghe a fost suspecta de diabet gestational si a tinut un regim drastic. Acest lucru s-a intamplat in perioada sarcinii.

„Am nascut de 10 luni, am fost norocoasa. Asa a reactionat corpul meu la sarcina, dar in ultimele 2 luni m-am chinuit. Am avut niste probleme de sanatate, dar totul a fost bine. Regimul pe care l-am tinut in ultimele luni de sarcina m-a ajutat si dupa ce am nascut-o pe Ana. Asa am slabit. Am avut o problema grava de sanatate.

Doctorita care mi-a urmarit sarcina a fost alaturi de mine. A fost o sarcina grea. Mi-a recomandat o analiza si am descoperit ca pancreasul meu a obosit. Avea valori aproape de pancreatita. Daca nu descopeream problema, cine stie ce s-ar fi intamplat. Eram cu sarcina in 6-7 luni. Atunci am tinut un regim drastic.

Cele mai citite articole

Nu am avut voie nimic gras, ulei, nimic dulce. Abia mi se deschisese apetitul si aveam un apetit pentru cartofi prajiti… S-a taiat totul, dintr-o data! Aveam voie sa mananc doar legume uscate, peste la cuptor facut in apa, branza degresata si un mar verde. Aveam voie 2-3 cirese. Asta am mancat pana la finalul sarcinii, dar pana la urma m-am obisnuit.

Am plans de pofta si de foame, dar am facut-o pentru copilul meu. Ana s-a nascut sanatoasa. Pancreasul meu a fost foarte incarcat. Am fost suspecta si de diabet gestational, dar nu a fost asta”, a marturisit Simona Gherghe pentru Antena 3.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219699.html

Cele mai citite articole

Articole relevante