Sindromul burnout la femei

Autor: Charmy

Sindromul burnout la femei, Charmy

Barbatii par sa fie destul de relaxati in legatura cu mersul lor la toaleta atunci cand in casa se afla si o doamna pentru care au sentimente. Cu femeile, insa, e alta poveste.

Auzisem mai demult ca, exasperati de cata apa se consuma in plus la baile publice din motive de pudoare, japonezii au inventat un buton. Butonul asta face exact zgomotul apei trase la wc si este menit sa reduca numarul situatiilor cand japonezii, fiinte timide, trag apa pentru a putea consuma in liniste diverse zgomote umane inerente mersului la baie. Scopul lui, vezi bine, e sa asigure momente de serenitate oamenilor care sunt stanjeniti ca altii i-ar putea auzi in momentele lor intime.

Cele mai citite articole

Sfinte Sisoe, cat de tare mi-as dori si eu un asemenea buton. Sau orice alta inventie inginereasca gandita sa imi garanteze momente in care pot sa merg la toaleta linistita, fara sa imi inchipui ca dincolo de usa barbatul se sparge de ras sau gandeste tot ce-i mai rau pe lumea asta. Daca esti barbat, cititorule necunoscut, nici nu banuiesti tu ce mult se gandesc femeile la chestia asta si cum se mai chinuie sa o rezolve.

Cand trebuie sa merg la baie si iubitul e prin casa, as vrea sa il infofolesc bine si sa-i indes in brate o boccea cu merinde si apoi sa apas pe un buton sa il teleportez cu gratie oriunde, intr-o lume mai buna. Tanjesc sa raman singura sa-mi pot rezolva problemele de functionare a organismului, cu maturitate, intr-o atmosfera de deplina seninatate. In schimb, intru la baie intr-un stres ingrozitor si nu stiu cum sa ma mai contorsionez mai tare ca sa nu produc niciun zgomot, cat de mic.

Sindromul burnout la femei, Charmy

Sigur ca dau drumul apei si la cada si la chiveta, dar presupun ca nu este suficient. Cand iubitul tuseste putin dincolo de usa si il aud perfect, ca si cum sta la mine in poala, nu am cum sa ma mai mint. Pot sa imi inchipui ca lucrurile sunt la fel de transparente auditiv in ambele sensuri. Si atunci imi vine sa ma omor. Ca sa nu mai vorbesc de situatia cand merg la baie dimineata devreme si orasul inca nu s-a trezit si se aude chiar si atunci cand clipesti, d-apai cand ai alte planuri, mai marete.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil