SOC in lumea mondena! Fuego, CUCERIT de Teo Trandafir! A marturisit TOT, iar fanii sunt ULUITI

Autor: Charmy
SOC in lumea mondena! Fuego, CUCERIT de Teo Trandafir! A marturisit TOT, iar fanii sunt ULUITI, Charmy

Indragitul cantaret Paul Surugiu, cunoscut publicului larg drept Fuego, a postat un mesaj emotionant despre relatia trainica de prietenie pe care o are cu Teo Trandafir. Artistul a dezvaluit ca a fost cucerit iremediabil de umorul si de inteligenta vedetei tv.

Candva, timid, in urma cu multi ani, am cunoscut-o si am ramas iremediabil cucerit de umorul si inteligenta sa! Teo Trandafir a revolutionat televiziunea din Romania, fara complexe a facut succes si ne-a ajutat pe multi dintre noi! Peste ani ne-am reintalnit si am innodat o prietenie frumoasa, durabila, pe care o pretuiesc enorm!

Teo e veselie, spontaneitate, e o lectie de viata, un moderator exceptional si un camarad de nadejde! Mi-a fost alaturi la cele doua vernisaje din Bucuresti si ori de cate ori ajung la ea in emisiune e o incantare, fiind tipul acela de OM, cu majuscule duble, pe care eu il respect nespus!

Sa-mi traiesti mult si maret, sa te iubeasca fericirea si sa-ti stea aproape, cu noi, prietenii si cu el, publicul roman, a carui simbol esti!

LA MULTI ANI, DOAMNA TEO!„, a scris cantaretul pe Facebook.

Cele mai citite articole

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-226224.html

Cele mai citite articole

Articole relevante