SOC TOTAL! Trupa The Spice Girls se reuneste dupa 20 de ani: Cum arata ACUM si cum isi vor spune „fetele”… (FOTO, VIDEO)

Autor: Charmy

Lume, lume, stirea pe care o intreaga generatie posh o visa, dar nu credea ca va veni vreodata: grupul britanic de muzica pop The Spice Girls se reuneste, a declarat Mel B, luni, intr-o emisiune la ITV, citata de presa internationala.

Desigur girls sunt acum ceva mai ladies, dar…

Cantareata in varsta de 43 de ani, cunoscuta mai ales ca Scary Spice, a declarat intr-o emisiune tv ca toate cele cinci membre ale trupei au fost de acord cu reunirea. „Cu siguranta ne reunim”, a spus Mel B in emisiunea Loose Woomen de la ITV.

Celelalte patru membre ale grupului sunt Victoria Beckham (Posh Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice), Emma Bunton (Baby Spice) si Geri Horner, fosta Geri Halliwell (Ginger Spice).

„Suntem surori si tot ceea ce am trait a fost uimitor, stralucitor, asa ca ne vom reuni”, a spus luni Mel B. „A fost una mai dificila (Beckham), dar se va alatura”, a adaugat ea.

Format in 1994, grupul a inregistrat vanzari de peste 10 milioane de albume in cariera, avand piese de succes precum „Wannabe” si „Say You’ll Be There” in fruntea topurilor din toata lumea.

Halliwell a parasit grupul in 1998, iar celelalte au continuat cariere separate dupa lansarea albumului „Forever”, in 2000.

Trupa s-a reunit pentru un turneu in urma cu 10 ani.

SOC TOTAL! Trupa The Spice Girls se reuneste dupa 20 de ani: Cum arata ACUM si cum isi vor spune „fetele”… (FOTO, VIDEO), Charmy

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Cele mai citite articole

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-233582.html

Cele mai citite articole

Articole relevante