Solutie curatat depuneri calcar! Cum cureti rapid

Autor: Charmy

Petele de calcar de pe chiuveta din baie si bucatarie pot fi destul de greu pentru a le curata. Aceste pete sunt dificil de curatat si sunt in rezultatul de apei cu continut ridicat de minerale, cum ar fi calcar, calciu si magneziu. Chiar daca apa este potabila aceste minerale apar in mod natural si se acumuleaza in timp pe robinete sau chiuvete.

Cu toate ca exista numeroase produse de curatat calcalcarul de pe chiuvete, exista si unele metode simple de curatat pe care le poti incerca acasa. In plus, pe langa faptul ca sunt ieftine, acestea nu sunt nici daunatoare pentru organismul uman.

Cum cureti rapid petele de calcar de pe chiuveta

Pune un castron sau recipient mic in chiuveta si toarna otet alb distilat in el.

Inmoaie un prosop sau o carpa in recipientul cu otet alb.

Solutie curatat depuneri calcar! Cum cureti rapid, Charmy

Cele mai citite articole

Urmatorul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te asiguri ca chiuveta este complet uscata, chiar si unde se imbina.

Intinde prosopul inmuiat pe suprafetele cu calcar de pe chiuveta si lasa sa actioneze timp de o ora, apoi inmoaie-l din nou in otet.

Folosind un burete freaca usor chiuveta. In acest moment, ar trebui sa observati ca depozitele de calcar s-au curatat iar chiuveta straluceste.

In cazul in care au mai ramas pete de calcar pe chiuveta, inmoaie carpa de bumbac si pune in acele zone. Dupa ce actineaza freaca usor cu burete de bucatarie pentru ca chiuveta sa fie din nou curata si stralucitoare.

Aceasta metoda simpla de a curata rapid calcarul de pe chiuveta este la fel de eficienta si pentru indepartarea petelor de calcar de pe suprafetele de portelan. O poti incerca pentru a elimina rapid petele de calcar de pe vasul din toaleta.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil