Solutii Awe Compactors pentru managementul deseurilor: rotocompactoare si presscontainere deseuri

Autor: Charmy

Solutii Awe Compactors pentru managementul deseurilor: rotocompactoare si presscontainere deseuri, Charmy

Deseurile menajere si deseurile reciclabile reprezinta principala preocupare a reprezentantilor companiei Awe Compactors care ofera persoanelor interesate posibilitatea de a investi in dispozitive special concepute pentru a gestiona mult mai bine depozitarea si eliminarea deseurilor.

Aceste solutii vin sub forma unor rotocompactoare si sub forma unor presscontainere pentru deseurile menajere si reciclabile care au diferite functii menite sa pastreze curatenia si sa protejeze mediul inconjurator.

Ce avantaje ofera rotocompactoarele din oferta companiei Awe Compactors?

Rotocompactoarele sunt dispozitive menite compactarii deseurilor menajere, dar si reciclabile precum hartie, carton si plastic. Aceste dispozitive permit alimentare continua a deseurilor, chiar in timp ce masina este in functiune, fara a pune in pericol viata si siguranta operatorului. Ceea ce inseamna ca deseurile nu trebuie depozitate sau adunate inainte de a fi introduse in rotocompactor.

Aceste dispozitive sunt usor de utilizat si pot fi puse in functiune de orice persoana, fara a avea nevoie de un trainig special sau de cunostinte in acest sens. Aceste produse au un nivel de zgomot scazut in timpul operarii si costuri de mentenanta mici.

Pentru a mentine un loc de munca extrem de curat, clientii trebuie sa ia in calcul varianta achizitionarii unui rotocompactor de deseuri, care poate fi asezat chiar si in locul in care sunt generate deseurile, care sunt ideale pentru alimentare continua pe jgheab sau curele transportatoare si care faciliteaza manuirea usoara a deseurilor compactate.

De cate tipuri sunt presele de balotat si ce caracteristici are fiecare

Presele de balotat deseuri sunt dispozitive ideale pentru a reduce volumul deseurilor pana la 90% si pentru a reduce costurile unei afaceri. Aceste modele performante de prese balotat deseuri sunt dispozitive disponibile in diverse modele, pentru spatii mai mici sau mai mari, in functie de tipurile de deseuri.

Presele de balotat deseuri pot fi mici, medii sau mari, in functie de spatiul in care vor fi ampalsate. Presele de balotat deseuri pot produce baloti compactati foarte mici, dar si de volum mediu sau foarte mari. Presele de balotat butoaie metalice au un raport de compactare mare, au o camera de presare complet inchisa ce asigura un nivel inalt de siguranta si au un tanc ce colecteaza uleiul.

Pe de alta parte, cele mai des achizitionate prese de balotat sunt cele pentru PET-uri, capabile sa usureze munca utilizatorilor rapid si eficient, avand o capacitate mare de compactare si un mecanism de perforare care elimina capacele de la sticlele PET inaintea procesului de balotare. Presele PET-uri sunt destinate spatiilor reduse si baloteaza eseurile in mai putin de un minut.

Celelalte modele de prese de balotat sunt cele orizontale si presele de dezmembrat cauciucuri. Procesul de dezmembrare cauciucuri se face in cateva zeci de secunde, gratie sistemului hidraulic foarte puternic, pres contine o cantitate foarte mare de ulei pentru a preveni incalzirea si are o structura solida si o fiabilitate mare, fiind necesara mentenanta scazuta.

Cele mai citite articole

Articole relevante