Sportul este cea mai buna solutie pentru a elimina stresul

Autor: Charmy

Sportul este cea mai buna solutie pentru a elimina stresul, Charmy

La Revvolution nu se face doar sport, ci se construieste un mod de viata sanatos, bazat pe miscare si pe o dieta personalizata. Acesta este, de fapt, secretul unei vieti echilibrate, in care miscarea ocupa un loc foarte important. Activitatea fizica efectuata cu regularitate are darul de a imbunatati si sustine efortul fizic sau psihic, in conformitate cu nevoile fiecarei persoane. La nivel fizic, sportul ajuta la imbunatatirea functionarii organismului, in timp ce mentine o buna santate a sistemului respirator, a oaselor, a sistemului cardiovascular si imbunatateste semnificativ calitatea somnului.

Nevoia de a face sport nu este un moft. Incepand de la activitatile simple, dar foarte solicitante, cum ar fi urcatul unor scari, curatenia sau alergatul in parc alaturi de copii si ajungand pana la activitati dedicate, cum ar fi un maraton sau saritul cu parasuta, este nevoie de cea mai buna stare fizica. Aceasta stare se va obtine doar facand antrenament constant.

Revvolution – de ce este relaxant sportul?

La Revvolution lucreaza specialisti cu o vasta experienta in acest domeniu si care stiu exact de ce este nevoie de sport pentru o viata cat mai sanatoasa. Latura fizica este foarte importanta si, dupa o perioada de maxima solicitare, corpul va avea nevoie de un psihic foarte bun pentru a indeplini dorinta unei calitati superioare a vietii.

Cele mai citite articole

In prezent, fiecare persoana se confrunta cu un program incarcat si de aceea sunt incluse in plan cele mai importante lucruri. Este nevoie ca fiecare persoana sa se concentreze pe dezvoltarea proprie si pe construirea unui stil de viata sanatos. Psihicul are la baza doua elemente importante care ajuta mult la dezvoltarea optima. Nutritia si activitatea fizica depusa sunt foarte importante. Este foarte usor de observat faptul ca un stil de viata sedentar duce la incetinirea dezvoltarii personale. Activitatea fizica, insa, va forta concentrarea pe propriul corp.

Sportul este in acelasi timp si o buna forma de deblocare si descarcare si ajuta la restabilirea echilibrului neuroendocrin, dat peste cap de stresul din fiecare zi. Dupa efort, corpul elibereaza endorfine, iar acestea ofera o stare de bine atat de necesara unei vieti echilibrate.

Activitatea fizica este cea care determina sistemul endocrin sa elibereze hormonii de care are nevoie pentru a functiona in conditii optime. In momentul in care se practica sport, corpul va invata sa produca toate substantele care sa sustina organismul in aceasta activitate. Cu fiecare antrenament, persoana implicata devine mai determinata si mai multumita de imaginea proprie. Cu ajutorul acestei imagini bune despre propria persoana, se produc modificari considerabile si la nivel psihic.

Toate aceste aspecte devin realitate datorita sportului. Sportul inseamna disciplina prin participarea la fiecare antrenament si pentru urmarirea planului alimentar stabilit. Dupa prima luna de antrenament, in care organismul se obisnuieste cu disciplina, urmeaza inca o luna in care sunt stabilite obiectivele care urmeaza sa fie indeplinite in timp.

In fiecare ora de antrenament exista un target de indeplinit si un tel pe care fiecare persoana se straduieste sa il atinga. Antrenamentele vor deveni, in cele din urma, obisnuinte si atunci cand se sare peste ele se va observa in mod sigur lipsa lor.

Cele mai citite articole

Articole relevante