Spoturi – Accente de lumină potrivite sau elemente decorative

Autor: Charmy
Spoturi – Accente de lumină potrivite sau elemente decorative, Charmy

Precis și totuși flexibil, intenționat, dar dotat cu un repertoriu larg de performanță. Fără îndoială că spoturile sunt soluții de iluminat, care nu numai că dezvăluie posibile utilizări extrem de diverse, ci reprezintă și o alternativă de primă clasă în fiecare cameră, indiferent de dimensiune, formă, interior și scop. Aşa că poţi folosi spoturi în dormitor, în zona de lucru și în living, cât și pe hol sau și în camera copiilor. Chiar și în camera de hobby de la subsol, în dressing, în grădina de iarnă sau în barul din incintă, spoturile conving într-un mod fermecător. Pe de o parte, spoturile oferă întotdeauna iluminarea dorită, deoarece lămpile de acest tip sunt potrivite în combinație, pentru o bună iluminare a întregii încăperi precum și pentru iluminarea selectivă, care accentuează puternic zonele individuale sau anumite obiecte. 

Spoturi – domenii de utilizare

Spoturile sunt corpuri de iluminat perfecte atunci când vine vorba de crearea unor insule speciale de lumină. Toată lumea știe asta: într-un apartament există întotdeauna anumite locuri și colțuri care merită o atenție deosebită. 

Fie că este vorba de zona de luat masa, măsuța pentru canapeaua din sufragerie sau de biroul. Când vine vorba de amenajări, este întotdeauna o chestiune nu doar de a pune în scenă aceste zone specifice din punct de vedere vizual, ci și de a le proiecta funcțional. Spoturile de tavan creează efecte foarte ușor de implementat. Cu iluminarea potrivită, aceste zone de locuit nu numai că atrag atenția, dar practic au întotdeauna suficientă luminozitate. 

Spoturile fac posibilă dispunerea lor inteligentă deasupra anumitor zone pentru a asigura accente de lumină potrivite. Fie că sunt tablouri, plante sau alte elemente decorative – spoturile pun totul în lumina potrivită. În special spoturile de tavan, preiau această parte.

Cele mai citite articole

Când vine vorba de un corp de iluminat cu mai multe spoturi, capetele individuale de lumină pot fi aliniate în mod convenabil în direcții diferite pentru a obține o iluminare maximă a obiectului. Capetele corpurilor de iluminat pot fi rotiţe și pot fi reglate individual.

Designul spoturilor este de obicei simplu. În special, spoturile sunt concepute pentru a fi discrete în ceea ce privește forma lor. Practic, sunt folosite nu pentru corpul de iluminat în sine, ci mai degrabă pentru efectul de lumină pe care ar trebui să-l creeze. 

Pe de altă parte, spoturile sunt disponibile și în diferite stiluri. Moderne, pentru case tradiționale sau adaptat stilului industrial. În magazinul online eco-iluminat.ro vei găsi o gamă largă de spoturi diferite. Desigur, acestea sunt fabricate numai din materiale de înaltă calitate și prelucrate cu precizie. 

Fie că sunt lucioase, mate, rustice, argintii, cromate sau din aluminiu, din lemn, sticlă sau plastic, spoturile sunt disponibile într-o mare varietate de modele. 

Cele mai citite articole

Articole relevante