SURPRIZA la EXATLON: Un concurent are o relatie secreta cu o celebra CANTAREATA! Au petrecut NEBUNESTE in club

Autor: Charmy
SURPRIZA la EXATLON: Un concurent are o relatie secreta cu o celebra CANTAREATA! Au petrecut NEBUNESTE in club, Charmy

Maria Constantin a fost surprinsa, recent, in club in bratele lui Catalin Cazacu, fost concurent la Exatlon. Cei doi s-au cunoscut si vazut pentru prima oara in seara cu pricina si prin intermediul unei amice comune.

“Initial am iesit sa beau o cafea, in oras, cu o amica si pana la urma am ajuns in club. Intentia a fost buna, directia a fost gresita. Glumesc! A trebuit sa ma ia prietena mea pe sus ca sa-mi arate viata din cluburi. Eu nu prea ies, iar in aceasta perioada cu atat mai putin pentru ca sunt in seniune.

Unii ar spune ca am trait degeaba pana acum.  Da, ce sa zic…am fost sa ma distrez, normal, daca voiam sa merg sa ma rog, ma duceam la manastire! Am mers in club cu amica mea si inca o prietena, iar una dintre ele discuta cu Catalin pe whats’app.

Cele mai citite articole

Asa a ajuns el sa vina la noi. Nu il stiam personal, ne-am cunoscut in seara respectiva. El pe mine nici atat. La un moment dat a venit la noi Silviu Andrei si a inceput sa vorbeasca cu mine. Atunci, Catalin m-a intrebat cu ce ma ocup, cine sunt. Mi-a spus ca si mama baietelului sau este cantareata”, a dezvaluit cantareata pentru wowbiz.ro.

Ea precizat ca s-au distrat de minune alaturi de prietenii care i-au insotit, dar ca la finalul petrecerii cei doi nu au facut schimb de contacte.

“Intr-adevar, ne-am simtit bine alaturi de gasca care se formase. De plecat am plecat toti in acelasi timp fiecare la casa lui. (Rade!) Nu, n-am facut schimb de numere de telefon. El  trebuie sa faca rost de numarul meu… parca asa se face, nu?! (Rade!) Ce sa-i faci…eu sunt de moda veche…! ”, a declarat Maria Constantin.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-226687.html

Cele mai citite articole

Articole relevante