Tatal Deliei a parasit manastirea si s-a intors acasa! A socat cu noua infatisare (FOTO)

Autor: Charmy

Familia Matache s-a reunit de Paste! Ion Matache, tatal Deliei si al Oanei, s-a intors de la schitul de pe Muntele Athos, unde s-a retras in urma cu mai multi ani, si si-a ras si barba de calugar. Acesta a fost primul Paste alaturi de fiica Oanei, noteaza Click!.

”Fostul meu sot nu se simte bine, a venit acasa de ceva vreme, a fost si pe la medici, pentru analize, acum se afla sub tratament. Nu stiu cand va pleca din nou, pana atunci isi face rugaciunile acasa”, a spus mama Deliei.

Foto: click.ro

Tatal Deliei a parasit manastirea si s-a intors acasa! A socat cu noua infatisare (FOTO), Charmy

Cele mai citite articole

Foto: click.ro

Tatal Deliei a parasit manastirea si s-a intors acasa! A socat cu noua infatisare (FOTO), Charmy

Tatal Deliei s-a despartit de mama artistei in 2005, apoi s-a apropiat de biserica si s-a alaturat ei.

”Eram un om caruia ii placea sa-si traiasca viata prin cluburi si restaurante, insa am realizat ca totul era o pierdere de timp, ca acele placeri nu aduc nimic bun. Pana la 40 de ani, eram ateu. Abia atunci am invatat prima data «Tatal Nostru». Era in anul 2004, cand am luat contact pentru prima oara cu biserica. Un prieten mi-a povestit despre un preot din Piatra Neamt, iar dupa ce l-am cunoscut pe acesta, viata mea s-a schimbat. Am intrat la parintele Gherasim, am intrat in sala de mese, unde se facea rugaciunea. Eram nou-venit in grup. In momentul in care mi-a rostit numele, apoi pe cele ale fetelor mele si pe al Georgetei, desi ma vazuse prima oara, m-am blocat”, a povestit, acum cativa ani, Ion Matache.
 

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-218983.html

Cele mai citite articole

Articole relevante