TC Romania, locul unde te așteaptă echipamente frigorifice potrivite pentru business-ul tău

Autor: Charmy

TC Romania, locul unde te așteaptă echipamente frigorifice potrivite pentru business-ul tău, Charmy

TC Romania oferă clienților săi o gamă largă de echipamente profesionale de refrigerare și congelare, multe chiar un preț extrem de accesibil, promoțional.

Puzderie de oferte tentante la reputatul brand TC Romania

Veți găsi în catalogul lor de oferte pentru profesioniști camere și echipamente frigorifice din oțel inoxidabil ce pot fi reglate la temperaturi reci, apropiate de zero, dar pozitive. Magazinele au nevoie de asemenea dotări pentru pentru conservarea și punerea în vânzare a unor categorii de produse perisabile (legume, fructe, lactate).

Tot de la compania TC Romania o să puteți achiziționa și camere sau dulapuri frigorifice ce pot fi setate ca să funcționeze la temperaturi negative potrivite pentru înghețarea rapidă a unor produse (în special carne, pește).

De un mare succes se bucură și echipamentele de frig tip vitrine orizontale sau verticale, lăzile frigorifice, precum și echipamentele frigorifice pentru băuturi.

Echipamentele frigorifice cele mai bune pentru o firmă nu sunt obligatoriu și cele mai scumpe

Cu ajutorul consilierilor cu mare experiență o să puteți alege exact acele soluții în materie de dotări care să se potrivească cel mai bine activității specifice desfășurate, inclusiv cu nivelul de amploare al afacerii dvs. așa încât să aveți în final o unitate în pas cu vremurile și care să facă față cu brio concurenței acerbe din domeniu.

Fiecare secțiune a spațiului dvs. comercial, fie că este vorba de un magazin sau de o unitate horeca: restaurant, cantină, bar, terasă, cafenea, ceainărie, trebuie atent utilate cu cele necesare. Este nevoie de echipamente de lucru versatile, durabile, ușor de manevrat de către personal și de întreținut. Ele trebuie ca să înregistreze randamente extrem de bune, care să fie ușor amortizabile datorită plusului de profit pe care îl aduc.

Din gama extinsă de echipamente frigorifice profesionale, extrem de importante atât pentru magazinele ce desfac produse alimentare de diferite tipuri, dar și în unitățile de alimentație publică (restaurante, cantine, firme de catering etc.), cu siguranță le veți putea selecta și comanda exact pe acelea care să vă permită ca să depozitați, pregătiți și/sau să etalați la vânzare clienților niște produse aflate în condiții de conservare corecte, care să garanteze și respectarea tuturor standardelor de igienă în vigoare, nu doar păstrarea calităților organoleptice ale mărfurilor alimentare în cauză.

Asigurarea unui lanț de frig, pentru acele produse ce necesită un asemenea mediu, înseamnă implicit păstrarea sănătății clienților, nu doar a calității respectivelor mărfuri perisabile. Toți profesioniștii din domeniu au o mare responsabilitate pe întregul flux tehnologic, iar dotările de înalt nivel calitativ sunt în prezent o necesitate obiectivă, nicidecum un lux.

Dotează spațiile firmei într-un mod ergonomic

Într-o bucătărie profesională este binecunoscut faptul că fiecare metru pătrat contează și tocmai din acest motiv trebuie folosit cu maximă înțelepciune. Prin urmare, este necesar ca dotările prezente în respectiva incintă a unității de alimentație publică să respecte un anume plan privind culoarele de circulație și suprafețele utile. Tot personalul ce lucrează acolo (bucătari, ajutori de bucătari etc.) e conștient de faptul că, pentru a nu se înregistra accidente de muncă, culoarele de acces trebuie să fie libere pentru a se merge în siguranță, pentru ca deplasarea să se poată efectua fără niciun risc cu sau fără diverse echipamente, ustensile de bucătărie.

Din acest motiv dotările fixe trebuie alese în așa fel încât să fie ergonomice, să nu încurce, ci să ajute în activitate.

Tot la fel, în spațiile de depozitare totul trebuie să fie în ordine, să respecte un anumit plan. Camera frigorifică, dulapurile și lăzile de congelare, trebuie alese în așa fel încât să fie de ajutor, nu să încurce.

Principiul după care se dotează o firmă cu echipamente frigorifice de orice fel este următorul: cea mai bună aparatură electrotehnică profesională pentru mine poate să nu fie neapărat și cea mai bună aparatură din catalog.

Cu ajutorul specialiștilor TC Romania orice antreprenor poate să comande echipamentele de frig optime, pentru momentul actual în care se găsește firma sa. Contactați-i chiar acum!

Cele mai citite articole

Articole relevante