Tehnici de agatat fete care functioneaza si in 2019

Autor: Charmy

In ultima sa carte, „Mr Darcy’s Guide to Courtship”, Emily Brand, scriitoare si istoric din Oxford, UK, vorbeste despre cateva tehnici de seductie folosite de barbatii secolului al XVIII-lea si inceput de secol XIX.

Emily face referire la o carte de referinta scrisa acum 200 de ani pentru barbatii care incercau sa cucereasca o femeie si aveau nevoie de sfaturi utile in acest sens. Publicat in New York, in 1799, volumul „The New Academy of Compliments” cuprindea recomandari si sfaturi incluzand bunele maniere, cum sa impresionezi o femeie cu abilitatea ta deosebita de a taia carnea la masa, replici de agatat si multe alte tehnici de seductie.

Iata, asadar, cum puteai sa seduci o femeie in 6 pasi, conform cartii „The New Academy of Compliments”, in secolul al XVIII-lea:

Pasul 1: Transmite-i ca iti place de ea

Dintre replicile sugerate in acest sens puteai sa incerci:

„Doamna, sunteti atat de frumoasa! Fiti generoasa si aveti mila de cel care va este sclav!”

„Dulce doamna, virtutile dumneavoastra mi-au acaparat gandurile intr-un mod straniu si se inmultesc si se multiplica intr-o abundenta de fericire.”

„Ard de mult timp in flacarile afectiunii arzatoare pentru draga dumneavoastra fiinta.”

Pasul 2: Daca e absolut necesar, surprinde-o mai intai aruncandu-i o mica insulta.

Sugestie:

„Am maxilarul in forma de lanterna, asa cum dumneavoastra aveti fata de farfurie; si totusi, poate putem avea copii frumosi, daca ne prindem cum sa ii facem.”

Cele mai citite articole

Pasul 3: Fa o intrare dramatica!

Din „The New Academy of Compliments”:

„Daca un barbat tanar intra intr-o camera, pe cand se apropie de cei pe care vrea sa ii salute, el trebuie sa… faca o plecaciune tinandu-si palaria in mana dreapta, apoi sa avanseze 3 pasi si, treptat, sa se apropie de persoana sau de grup; daca sunt mai multe persoane, trebuie sa le salute separat: daca e un barbat, printr-o imbratisare usoara constand in presarea mainii stangi cu mana sa dreapta, iar daca e femeie, printr-un salut imitat, daca nu chiar unul real.”

Pasul 4: Nu deschide conversatia cu… intrebarea dureroasa

Ghidul spune explicit ca in momentul in care un tanar isi gaseste aleasa inimii, nu trebuie sa se grabeasca sa puna intrebarea „mai esti virgina?”.

Pasul 5: Hartuieste-o un pic

Din „The New Academy of Compliments”:

„Este treaba barbatului sa treaca prin fata ferestrei ei, sa o urmareasca in momentul in care iese din casa, astfel incat ea sa il vada mereu, acest lucru ducand, de obicei, la dragoste.”

Pasul 6: Nu renunta, chiar daca te respinge!

Din „The New Academy of Compliments”:

„Odata ce gheata a fost sparta, profita de orice ocazie, in ciuda rezistentei ei, sa o urmaresti ca o umbra, sa ii umpli urechile cu versuri de dragoste presarate, din cand in cand, cu mici proteste. Aceasta e singura modalitate de a o obtine”.

Poate ca societatea s-a schimbat si odata cu ea si tehnicile de seductie si de agatat, desi eu tot as pastra cel putin doi pasi dintre cei de mai sus. Ghici care! :)

Cele mai citite articole

Articole relevante