Teo Trandafir, traumatizata de experientele trecutului: Mi-e frica! In curtea Spitalului Fundeni…

Autor: Charmy
Teo Trandafir, traumatizata de experientele trecutului: Mi-e frica! In curtea Spitalului Fundeni…, Charmy

Maia, fetita prezentatoarei Teo Trandafir, a crescut intr-atat incat aproape ca e de nerecunsocut. Cele doua au acum o frumoasa relatie de prietenie. Se inteleg si in privinta vacantelor.

“Noi nu prea suntem neaparat cu drumetiile, cred ca suntem mai degraba fete de oras, iar la mare nici nu mi se pare ca e foarte diferit”, a declarat Teo pentru Libertatea.

De altfel, simpatica prezentatoare tv are fobie de munte de cand era mica si a fost la un pas sa cada in rapa.

Cele mai citite articole

“Mie mi-e frica de munte! Mie, de fel, nu mi-e frica de nimic, dar cand aud de munte se ridica parul pe mine! Am avut experiente nasoale cand eram copil, am fost obligata sa drumetesc si am zis ca nu mai fac asta cate zile voi avea. Imi aduc aminte cum am alunecat pe crengile de copac si vedeam rapa in stanga”, a mai spus Teo Trandafir.

Daca Maia are o copilarie de vis, Teo s-a jucat o buna bucata de vreme singura, in curtea Spitalului Fundeni din Capitala, acolo unde tatal sau profesa ca medic.

“In proportie covarsitoare, vacantele le petreceam in locul in care m-am nascut, in Pitesti. (…) Au fost perioade lungi in care a trebuit sa ma joc de una singura, pentru ca tata m-a dus cu el intr-un camin de nefamilisti din spitalul Fundeni, care are o curte uriasa. Gasisem un luminis langa niste tuia foarte mari si acolo imi facusem o minigospodarie – dormitor, sufragerie, baie, ce stiam eu. Si am mai gasit, cred, niste copii, dar mi se parea un loc atat de intim, incat parca iti ajungeai. Tu cu tine iti ajungeai, a fost foarte frumos. Era micul meu univers. Si faptul ca te poti juca si singur sau ca te poti conversa cu tine insati e un lucru care iti ramane peste ani. Nu trebuie neaparat sa depinzi de Facebook, prieteni, Instagram, club. Te descurci foarte bine si in universul tau. Fuga de sine se naste cand esti copil”, a mai povestit Teo.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-232139.html

Cele mai citite articole

Articole relevante