TESTUL SUBSOLULUI: Alege un obiect din imagine si vezi ce se ascunde in subconstientul tau

Autor: Charmy

Subconstientul ascunde multe mistere si iti poate arata ce te supara sau care sunt dorintele tale ascunse.

Cercetatorii au demonstrat ca mediul inconjurator chiar influenteaza starea psihica si emotionala a oamenilor, scrie feminis.ro.

Astfel, acest test iti arata ce se ascunde in adancul inimii tale.

Imagineaza-ti ca esti intr-un subsol care arata exact ca imaginea de mai jos, unde sunt diverse lucruri imprastiate. Uita-te in jur si vezi ce-ti atrage atentia. Alege un obiect si vezi care sunt rezultatele.

TESTUL SUBSOLULUI: Alege un obiect din imagine si vezi ce se ascunde in subconstientul tau, Charmy

Leaganul – Leaganul simbolizeaza jocurile senzuale si dorintele, inseamna ca ai o obsesie sau esti dependenta de ceva sau cineva.

Papusa – Reprezinta conexiunea cu copilaria, ca nu vrei sa cresti si ca incerci sa arati mai tanara decat esti de fapt.

Bidonul deschid de vopsea – Acesta simbolizeaza dorinta de a-ti exprima emotiile pentru a dovedi tuturor ca ai dreptate.

Bidonul inchis de vopsea – Simbolizeaza acumularea agresiunii, anxietate si nesiguranta pe care incerci s-o ascunzi de cei din jurul tau. Retragerea ta din societate este motivul tuturor problemelor tale cu alti oameni.

Bicicleta – Bicicleta reprezinta echilibrul interior si dorinta de a explora ceva nou, inclusiv mediul inconjurator si noi valori, pentru a putea face o schimbare.

Cosul cu mere – El este simbolul cunostintelor tale ascunse, a intelepciunii, implinirilor personale si a fericirii.

Cuiele – Cuiele reprezinta atat violenta indreptata catre alte persoane cat si asprimea cu care te tratezi singura. Acesta este semnul unei stari emotionale instabile si a unei constiinte incarcate.

Casca – O casca este simbolul curajului si al spiritului razboinic. De asemenea, mai reprezinta impulsivitate si incapacitatea de a lua o decizie. 

Cele mai citite articole

Cartile – Simbolizeaza dorinta de cunoastere, dar pentru ca se afla in subsol inseamna ca te simti pierduta si incerci sa descoperi sensul vietii. 

Ciocanul – Ciocanul este simbolul violentei si a dorintei de a obtine ceva cu forta. Aceasta violenta este una concentrata si poate duce la ideea de conflict interior.

Mastile – Simbolizeaza emotiile negative si pe cele pozitive si arata atitudinea pe care o ai catre cei din jur.

Tabloul – Tabloul indica stabilitate mentala si limpezimea gandurilor.

Roata – Reprezinta alianta dintre mediul inconjurator si oamenii din jur, dar poate fi si semnul ca te invarti in cerc, deoarece nu vrei sa schimbi nimic din viata ta.

Carnatii – Demonstreaza o legatura puternica intre starea de sanatate fizica si cea mentala. De obicei, oamenii cu probleme de sanatate inca nedescoperite aleg acesti carnati.

Gratiile – Daca ai ales gratiile inseamna ca te simti singura, pentru ca ele simbolizeaza anxietatea si depresia.

Scara – Simbolizeaza dorinta de a-ti implini visele si eforturile pe care le depui. Partea rupta este o metafora pentru obstacolele pe care le intampini.

Cutiile – Sunt un simbol al faptului ca ai ceva de ascuns. Reprezinta cel mai bine personalitatea ta, deoarece tu stii ce ai de ascuns.

Matura – Matura demonstreaza dorinta de a avea relatii intime mai apropiate cu persoana de care esti indragostita.

Scaunul rupt – Daca ai ales un scaun cu piciorul rupt, inseamna ca esti stresata, obosita, nesigura si vrei doar sa te odihnesti.

Oglinda sparta – Daca cel mai mult ti-a atras atentia oglinda crapara de pe peretele din stanga, atunci inseamna ca in sufletul tau se duce o lupta si ca te simti foarte prost pentru ceva ce ai facut in trecut.

Clestele – Acesta este un simbol al opresiunii si arata ca esti fortata sa faci ceva sau sa iei o decizie importanta.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-228872.html

Cele mai citite articole

Articole relevante