Theo Pasa da cartile pe fata. Este sau nu iubitul Simonei Halep?

Autor: Charmy

Theo Pasa, presupusul iubit al Simonei Halep, a dat cartile pe fata despre relatia dintre el si Simona Halep, dupa ce in presa a aparut informatia cum ca acestia ar forma un cuplu.

Managerul clubului de fite din Miami a precizat ca „nu a existat si nu exista o relatie amoroasa intre el si Simona Halep„, sustinand ca este „un fan al Simonei Halep si al tuturor sportivilor”.

„Buna dimineata. In urma articolelor aparute in spatiul public doresc sa fac urmatoarele precizari; nu a existat si nu exista o relatie amoroasa intre mine si Simona Halep. Iubesc sportul, am studiat Liceul Sportiv si Facultatea de Educatie Fizica si Sport Constanta. Ca atare sunt un fan al Simonei Halep si al tuturor sportivilor asa cum cred ca toti romanii ar trebui sa fie… Este adevarat faptul ca frecventez cafeneaua unde l-am cunoscut pe tatal Simonei cu care am o relatie buna de prietenie. Am tot respectul si consideratia fata de Domnul Halep, este un om deosebit care a facut sacrificii mari in toata cariera Simonei. Am intalnit-o pur intamplator la munte si de asemenea merg de mai multi ani la turneele ei din America. Cine intelege sportul de mare performanta ar trebui sa o aprecieze pe Simona pentru performanta geniala realizata, dar si pentru faptul ca este Ambasadorul numarul 1 al Romaniei pe toate planurile, sa o sustina atunci cand castiga, dar mai ales atunci cand pierde un meci! S-au inventat multe lucruri neadevarate despre mine personal, tot felul de zvonuri si ipoteze false in necunostinta de cauza, se confunda o relatie de amicitie, prietenie cu una amoroasa care categoric nu exista. Consider ca e de datoria mea ca barbat (machedon) sa clarific aceasta situatie! Simona este o fata speciala, modesta, ambitioasa care are nevoie de liniste si sustinere pentru a-si continua cariera si sa reprezinte Romania la cel mai inalt nivel! Va multumesc pentru intelegere, o zi buna tuturor,” a explicat Theo, pe pagina sa de Facebook.

Cele mai citite articole

Theo Pasa da cartile pe fata. Este sau nu iubitul Simonei Halep?, Charmy

Anterior se vehicula ca tenismena si Theo Pasa sunt intr-o relatie de cateva luni, fiind surprinsi impreuna in oras.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219216.html

Cele mai citite articole

Articole relevante