Tips & tricks: cum sa alegi cele mai bune microfoane spion   

Autor: Charmy

Tips & tricks: cum sa alegi cele mai bune microfoane spion   

Tips & tricks: cum sa alegi cele mai bune microfoane spion   , Charmy

Curiozitatea este una dintre principalele caracteristici ale oamenilor, impreuna cu dorinta de siguranta. Cu ajutorul microfoanelor spion, oricine poate descoperi toate informatiile de care are nevoie, informatii la care altfel nu ar avea acces.

Aceste dispozitive moderne sunt accesibile pentru orice buzunar, sunt eficiente si, in acelasi timp, sunt dotate cu functii utile, create special pentru a oferi celor care le folosesc un sunet de calitate. Pentru a alege modelele ideale, adultii trebuie sa tina, insa, cont de cateva elemente foarte importante, iar pentru a le descoperi, nu trebuie decat sa citeasca randurile urmatoare.

Tehnologie

Pentru inceput, este bine de stiut faptul ca exista microfoane de mai multe tipuri, in functie de tehnologia pe baza careia sunt realizate. Persoanele care doresc sa aiba acces la conversatii la care nu au fost invitate sa participe pot opta fie pentru microfoane cu interceptare la distanta, fie pentru modele pentru interceptare localizata.

Pentru a asculta foarte clar anumite discutii, sunt recomandate microfoanele care au incorporate piese localizate. Acestea trebuie doar sa fie amplasate in locul dorit, de unde microfoanele preiau semnalul acustic si il transforma in sunete usor de inteles. Din pacate, dispozitivele cu piese localizate pot fi depistate foarte usor. La pol opus, cei care isi doresc sa urmareasca dialoguri de la distanta pot alege modelele create pe baza tehnologiei la distanta. Aceste kituri contin atat casti speciale, cat si o antena de receptie de tip pistol.

Functii

Cele mai citite articole

Dincolo de tipul de tehnologie, microfoanele trebuie alese si dupa functiile de care dispun. Persoanele interesate pot achizitiona modele cu inregistrare, modele speciale pentru telefon sau microfoane care inregistreaza si filmeaza in acelasi timp.

Daca, de exemplu, proprietarii de magazine doresc sa aiba acces la discutiile dintre angajati, se pot orienta catre reportofoanele spion, intrucat in acest fel pot pastra inregistrarile in format electronic, mai ales daca la un moment dat ar putea avea nevoie de ele.

De cele mai multe ori, reportofoanele tip microfon sunt usor de camuflat in obiecte normale, asa cum sunt pixurile, stick-urile USB sau brelocurile de chei.

O alta functie interesanta cu care microfoanele pot fi dotate este functia wireless. Mai exact, dispozitivele au o cartela incorporata, care se foloseste astfel: cei care le utilizeaza trebuie sa sune de pe telefonul personal pe numarul cartelei din microfon, obtinand astfel acces la conversatiile anumitor persoane.

Optiunile nu se opresc aici! Persoanele interesate au la dispozitie mai multe modele de microfoane spion, asa cum sunt cele care au atat capacitatea de a inregistra, cat si pe aceea de a filma.    

Parametri functionare

Inainte de a face o alegere, clientii trebuie sa aiba in vedere si parametrii de functionare. Microfoanele pot inregistra fie la o distanta foarte mica, de pana in 10 metri, fie la o distanta mai mare, de circa 50-100 de metri. In plus, cei interesati de obtinerea unor inregistrari de calitate isi pot cumpara inclusiv un amplificator, cu ajutorul caruia sa aiba acces foarte bun la discutii secrete.

Cele mai citite articole

Articole relevante